Foto: prentscreen/instagram/sandracapric.official

kakav šok

JEDVA DA JE ŽIVA: Prva FOTKA SANDRE ČAPRIĆ nakon JEZIVE NESREĆE, sva je u KRVI I ZAVOJIMA, NIJE DOBRO!

Iako su imali nesuglasice zbog kojih se njihovo prijateljstvo znatno narušilo Bane Đokić je istakao da će u ovim teškim trenutcima biti bezuslovna podrška biti bivšoj cimerki

Objavljeno: 30.07.2022. 20:40h > 20:52h

Sandra Čaprić zadobila je teške povrede nakon što je pala sa kvada. Kad je bivša zadrugarka prebačena u bolnicu o njenom zdravstvenom stanju se malo zna.

Iako su imali nesuglasice zbog kojih se njihovo prijateljstvo znatno narušilo Bane Đokić je istakao da će u ovim teškim trenutcima biti bezuslovna podrška biti bivšoj cimerki:

FOTO: Print Screen Youtube
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso

- Cuo sam se sa Sandrinom mamom , ostao sam u šoku , Sandra je dobro sto je najvažnije sada imala je operaciju i jos jednu ce imati u ponedeljak , pala je sa kvada koji se prevrnuo njoj na glavu , zao mi je mnogo i sve što joj bude trebalo biću tu za nju. Posete su zabranjene i nisam u mogućnosti da je vidim . - rekao je Bane.

-Sandra je još uvek u šok sobi, slomila je ključnu kost, butu kost, a jutros su joj namestili kuk. Glavu su joj dva puta ušivali, trenutno ima 15 kopči- rekao je jezive povrede sagovornik i otkrio da Čaprićevu najgore tek čeka.

FOTO: Privatna arhiva

Bonus video:

(Espreso)