Kristi Brinkli, Foto: Printscreen

au

U SEDMOJ DECENIJI ODLUČILA DA SVE POKAŽE: Bivša manekenka ŠOKIRALA S NJOM (FOTO)

Kristi Brinkli je bila domaćin polo takmičenja u Hemptonsu, a tom prilikom je nosila mini cvetnu haljinu koja je privukla pažnju prisutnih.

Objavljeno: 27.07.2022. 12:51h > 13:09h

Nekadašnja manekenka Kristi Brinkli je 2. februara napunila 68 godina, a mnogi i dalje ne veruju koliko dobro izgleda. Ona često na svom profilu, na društvenoj mreži Instagram, objavljuje najrazličitije slike i snimke, na kojima bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke.

Kristi je nedavno prisustvovala polo takmičenju u Hemptonsu, gde se pojavila noseći mini cvetnu haljinu, sa izraženim dekolteom.

U skladu sa toplim vremenom, obula je sandale sa tankim kanapčićima, a celu kombinaciju je upotpunila šarenom, slamnatom torbicom.

foto: Printscreen

Mnogi se pitaju na koji način Kristi održava svoj mladalački izgled, a kako je ranije otkrila, zapravo nema velike tajne.

Ona je od svoje 13. godine vegetarijanka, pije veoma mnogo tečnosti, redovno radi pilinge tela a takođe vodi računa da redovno nanosi odgovarajuću zaštitu od sunca.

Jednom je ipak priznala da je koristila filere i botoks, ali izjavila je da nije bila zadovoljna rezultatima, pa je navodno prestala s tim.

(Espreso)