Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

recept

KAJGANA KAKVU DO SADA NISTE PROBALI: Nema ni KAPI ULJA, sprema se u RERNI, ne postoji NIŠTA ZDRAVIJE za DORUČAK

Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja

Objavljeno: 18.07.2022. 23:55h

Retko koja osoba ne voli jaja. Mogu se jesti za svaki obrok, mogu se spremati na milion načina i ukusna su u svakoj varijanti.

Telegraf je nedavno otkrio neuobičajen recept za mućena jaja i rešili da ga podele sa vama.

Sastojci:

FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior

jaja

mleko

foto: Profimedia

začini

kačkavalj po izboru

Priprema:

Jaja umutite kao da pravite kajganu.

Dodajte mleko, pa još malo promešajte.

foto: Profimedia

U vatrostalnu posudu stavite kocku putera, pa dodajte mućena jaja, te pospite rendanim kačkavljem.

Pecite u rerni oko 20 minuta.

Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja.

Uživajte.

(Espreso / Telegraf)