Lekar, Foto: Profimedia

horor

NAKON POSETE KIROPRAKTIČARU DEVOJCI STALO SRCE NA 10 MINUTA: Lekari OSTALI U ČUDU kada su videli ŠTA JE USLEDILO

Jutros smo razgovarali sa njom, pričali smo, a samo pola sata kasnije je završila u bolnic

Objavljeno: 14.07.2022. 09:56h

Devojka iz Savane ostala je paralizovana nakon posete kiropraktičaru, gde je otišla na “nameštanje” vrata. Nakon strašne vesti o smrti čoveka posle nameštanja atlasa na beogradskoj klinici, slična jeziva priča dolazi iz Amerike.

Kejtlin Džensen (28) otišla je kod kiropraktičara zbog bolova u vratu, a njena porodica je ispričala da je često imala ovakve tegobe. Posle samo nekoliko minuta, Kejtlin je doživela moždani udar i srčani zastoj, i sada je paralizovana i nalazi se na intenzivnoj nezi. Nije imala puls duže od deset minuta, rekli su njeni lekari.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

– Jutros smo razgovarali sa njom, pričali smo, a samo pola sata kasnije je završila u bolnici. Može da otvori oči, i može malo da pomeri prste, ali to je to – rekao je njen brat Kejleb lokalnoj televiziji. Porodica je pokrenula akciju za prikupljanje novca za njeno lečenje.

foto: Printscreen/Youtube/BuzzFeedVideo

Utvrđeno je da je Kejtlin imala retki zdravstveni problem, odnosno disekciju čak četiri aorte. Moguće je da kiropraktičar to nije znao i da je običan tretman izazvao stravične posledice na oštećenim krvnim sudovima.

– Ovo stanje je jako retko, ali može da izazove simptome kao što su bol u vratu i glavobolja, zbog čega mnogi ljudi posete kiropraktičara. Nažalost, velika je verovatnoća da tokom tretmana dobiju moždani udar – rekao je doktor Stiv Ranicki, kiropraktičar koji nije imao veze sa ovim slučajem.

Čovek koji je tretirao Kejtlin je odbio da komentariše slučaj za medije.

(Espreso / Objektiv)