REKLI SU SAMO 2 REČENICE: Oglasili se iz klinike u kojoj je pacijentu POLOMLJENA KIČMA!
Ilustracija, Foto: Printscreen/TVPink

OGLASILI SE IZ PRIVATNE KLINIKE

REKLI SU SAMO 2 REČENICE: Oglasili se iz klinike u kojoj je pacijentu POLOMLJENA KIČMA!

Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu

Objavljeno:

Vest da je muškarac M.Đ. (58) preminuo nakon tretmana kod kiropraktičara u privatnoj klinici u Beogradu, zgrozila je Srbiju. On je, kako je dostavljeno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, otišao kod kiropraktičara da namesti prvi vratni pršljen (atlas), ali je nakon tretmana ostao nepokretan i prevezen je na Institut za ortopediju Banjica, gde je 9. jula preminuo.

Na Klinici u kojoj se dogodio nesrećni slučaj "Telegrafu" je poručeno da ih "novinari zovu ceo dan i da će se o slučaju oglasiti najkasnije sutra".

- Ceo dan nam zvone telefoni. Moramo prvo da proverimo o čemu se radi, a onda ćemo se oglasiti, danas ili sutra - poručili su.

Doktor
foto: Profimedia

Podsetimo, M.Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena (”atlasa”). Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće.

Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu.

Milan Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju. Po prijemu izveštaja o obdukciji Više javno tužilaštvo će proceniti ima li elemenata krivičnog dela i u čijoj je nadležnosti.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.