Branko, Foto: Printscreen Youtube

otkrivamo

EVO KO JE BRANKO CVEJIĆ! Bori se za život, a JAVNOST OVO NE ZNA

Popularnost je stekao ulogom Baneta Bumbara u televizijskoj seriji Grlom u jagode

Objavljeno: 06.07.2022. 14:28h > 14:53h

Branko Cvejić je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1969. godine i od tada je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Osim što je igrao bio je i upravnik Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 2002 do 2011. godine. Kao gost je igrao u Pozorištu Atelje 212 i Zvezdara teatru.

Popularnost je stekao ulogom Baneta Bumbara u televizijskoj seriji Grlom u jagode.

Njegov otac bio je operski pevač i profesor Muzičke škole „Stanković” Žarko Cvejić (1907—1994).Legendarni glumac Branko Cvejić trenutno se nalazi u bolnici i lekari se bore za njegov život.Naime, glumcu je, kako saznaje Republika.rs, pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazi u Kliničkom centru Srbije i doktori se navodno bore za njegov život nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima.

Nezvanična informacija koja je dobijena iz bolnice jeste da je Branko trenutno stabilno, ali je opšta situacija teška. Nalazi se na kiseoniku, a po svemu sudeći izgleda da je u pitanju malignitet pošto mu se i pluća pune tečnošću nakon operacije.

FOTO: Print Screen Youtube/rts
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Dado Đilas
FOTO: Youtube
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Privatna arhiva

Kako dalje navodi pomenuti portal, Cvejić još od ranije ima problem sa plućima, odnosno sa srcem, a kolege su zabrinute da li će uspeti da se izbori.

Podsetimo, glumac je pre tri godine imao je zdravstvenih problema, o čemu je i javno progovorio.

- Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju - rekao je tom prilikom za medije, ne iznoseći više detalja, dok je poznato da mu je ugrađen bajpas posle operacije na srcu

(Espreso)