Marija Besera/Dušan Vlahović, Foto: Printscreen/Instagram/mariabecerra, EPA/Serena Campanini

marija, marija

"VEOMA SI LEPA" - Vlahović "uleteo" poznatoj pevačici, bez uspeha! VEGANKA i BISEKSUALKA ga iskulirala! (FOTO)

Zanimljivo, i pevačica ima 22 godine, odnosno samo 15 dana je mlađa od Dušana

Objavljeno: 29.06.2022. 23:05h

Italijanski mediji možda još više vole da se bave fudbalom kad je klupska sezona gotova jer se tada bace na vanterenske aktivnosti. Da, ima tu dosta priča o transferima, ali sočnije su one koje popularne fudbalere povezuju sa takođe poznatim devojkama.

U prvu grupu se Dušan Vlahović momentalno lansirao kada je u januaru postao član najpopularnijeg i najtrofejnijeg italijanskog kluba, Juventusa. I sada se pomno prati svaki njegov korak i potez...

FOTO: Profimedia
FOTO: EPA/Claudio Giovannini
FOTO: Instagram/vlahovicdusan
FOTO: EPA/Serena Campanini
FOTO: Profimedia

Tako su Tutosport i Korijere delo sport preneli bombastičnu vest jednog južnoameričkog portala vezanu za napadača "Stare dame".

Naime, primećeno je da je Vlahović počeo na Instagramu da prati argentinsku pevačicu Mariju Beseru kojoj je ostavio lajk na jednoj fotografiji, a potom i komentar tokom jednog "lajva" koji je bio apsolutno nedvosmislen:

- Veoma si lepa - napisao je Srbin uz smajl isa srcima, a da nije dobio nikakav odgovor od mlade Marije.

Zanimljivo, i pevačica ima 22 godine, odnosno samo 15 dana je mlađa od Dušana!

Italijani pišu kako je odmah zatim Vlahović "otpratio" argentinsku lepoticu i pitaju se da li ga je možda uvredilo Beserino neodgovaranje? Međutim, sada se može videti da je među čak 9.7 miliona njenih pratilaca i napadač "Orlova".

Italijani se pitaju i šta se desilo sa Karolinom Stramare, mis Italije koja se mesecima označava kao Vlahovićeva devojka.

FOTO: Printscreen/Instagram/@carolinastramare_
FOTO: Printscreen/Instagram/@carolinastramare_
FOTO: Printscreen/Instagram/@carolinastramare_
FOTO: Printscreen/Instagram/@carolinastramare_
FOTO: instagram/carolinastramare_
FOTO: instagram/carolinastramare_

KO JE MARIJA BESERA?

Rođena 2000. godine, Marija Besera je veoma popularna pop zvezda u nekoliko južnoameričkih zemalja. Poznata je i u Španiji i Italiji.

Marija je veganka i biseksualka. Još jedan kuriozitet: Beseru su do pre nekog vremena povezivali sa Rašerkingom, muzičarem koji je sada zaljubljen u Ćinu Suares - onu koja je navodno dovela Ikardija i Vandu Naru na korak od razvoda. Ali, to je druga sapunica...

Besera ima brojne tetovaže po telu, a najviše voli da pozira opijenog, ili bolje reći raspomamljenog pogleda, u šta se možete uveriti u priloženim slikama. Ali, o ukusima ne vredi raspravljati...

(Espreso)