Hleb, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako

probajte

OVO JE NAJZDRAVIJI RECEPT ZA HLEB: U ustima se TOPI zbog 1 VOĆKE u kojoj se SRBI GUŠE, sastojke IMATE KOD KUĆE

Izliti smesu i pleh i peći na 200 stepeni dok ne porumeni oko 40ak minuta

Objavljeno: 27.06.2022. 15:49h

Može i za doručak i za večeru, u ovoj poslastici uživaće svi članovi porodice.

Ono što je najlepše u smesu možete pored banana kombinovati i neko drugo voće ili dodati kakao. Prilagodite hleb uzrastu dece ili dozvolite njima da ubace neki njima omiljeni sastojak.

FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako

Sastojci:

1 šolja šećera

1/2 šolje omekšalog maslaca

2 jajeta

3 zrele banane

2,5 šolje brašna

1 kašičica ekstrakta vanile

foto: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako

1 kašičica praška za pecivo

1 kašičica cimeta

1/2 šolje mleka

1/2 šolje seckanih oraha ( možete i da preskočite ako vam je dete alergično, biće podjednako ukusno)

foto: Printscreen/Youtube/ Kuvajmo lako

Priprema:

Izmiksati šećer i puter ( ako nije omekšao, možete ga i istopiti). Onda dodati jaja, banane, mleko i ekstrakt vanile. Dobro umutiti pa dodati brašno i prašak za pecivo. Dobro umutiti dok ne bude lepa glatka smesa pa dodati orahe. Izliti smesu i pleh i peći na 200 stepeni dok ne porumeni oko 40ak minuta.

Prijatno!

(Espreso / Yumama)