Foto: Printscreen/dailymail

zamalo!

ČOVEK ODLETEO U VAZDUH KAO PROJEKTIL! Snimak BIZARNE nesreće kruži Internetom (VIDEO)

Srećom, eksplozija je samo odbacila radnika u stranu i on nije povređen

Objavljeno: 27.06.2022. 10:54h

Jedan Britanac je umalo poginuo kada je u utorak odleteo u vazduh postavljajući ogradu iznad cevi sa gasom.

Na snimku iz sela Vesigtona u Derbiširu se vidi kako radnik stoji pored mašine koja je zabijala stubove u zemlju ogromnim čekićem. Posle jednog udarca došlo je do strašne eksplozije i tlo pod njegovim nogama je prosto poletelo na gore.

"Još samo kosmodrom da napravimo"

Srećom, eksplozija je samo odbacila čoveka, koji nije imenovan, u stranu tako da je nekim čudom prošao bez povreda. On je bio ošamućen i uzdrman, ali se onda podigao sa trave i otrčao sa mesta nesreće.

Eksplozija gasovoda dovela je do evakuacije 30 meštana, piše lokalni portal Derbišir lajv.

– Bili smo na odmoru dole u ​​Kotsvoldsu u to vreme, dogovorio sam da oba moja momka zalivaju baštu. Moja žena i ja smo izlazili iz “Džona Luisa” i jedan od mojih sinova je nazvao i rekao da ne može da zaliva baštu jer je cela ulica blokirana. Rekao je da su vatrogasna vozila svuda i da je došlo do eksplozije gasa pa smo se odjavili iz našeg hotela i pojurili kući – rekao je vlasnik imanja koji se predstavio samo kao Alen (62) za lokalne medije.

On je zatim pogledao snimak sigurnosne kamere i šokirao se prizorom.

– Novi auto moje žene. Kim bio je na putu i ​​prekriven zemljom i kamenom. Srećom, nije bio previše oštećen. Gledao sam snimak i samo pomislio „Isuse Hriste“. Buka eksplozije bila je neverovatna – kazao je on.

(Espreso)