SIGURNOSNE KAMERE UHVATILE DEVOJKU U AKCIJI U BG-U! Prava je MAHERKA, iskusno NEMA ŠTA (VIDEO)
Lopovluk na delu, Foto: Printscreen

TEŽAK LOPOVLUK

SIGURNOSNE KAMERE UHVATILE DEVOJKU U AKCIJI U BG-U! Prava je MAHERKA, iskusno NEMA ŠTA (VIDEO)

Da li je realna?

Objavljeno: 12:12h

Na društvenim mrežama svakoga dana viđamo ljude koji preko tuđe grbače žive tako što kradu i otimaju sve što im padne pod ruku.

Tako se opet pojavio, po ko zna koji put snimak na kome nepoznato lice krade stvari naočigled prodavaca i drugih kupaca u Beogradu.

Kako se može videti na objavljenom videu sa sigurnosnih kamera, jedna devojka išla je oko rafova sve dok nije ugledala stvar koja joj se na oko činila lepom i stavila je u torbu bez da trepne.

Da li je vlasnik lokala uspeo da identifikuje lopova to ne znamo, ali da je ovo za svaku osudu jeste.

Podsetimo, još jedna neobična krađa dogodila s u Beogradu i glavni akter ove priče je jedna plavuša srednjih godina.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak sa nadzornih kamera na kom se vidi žena u pink haljini koja iz dvorišta krade psa i nonšalantno ga odnosi.

Vlasnica psa ogorčena je zbog krađe koja se dogodila, pa je video podelila na Instagram stranici "serbialive_beograd" i takođe naglasila da je slučaj prijavljen policiji.

"Ovaj stvor je ušao danas u dvorište i ukrala je psa, ako iko zna ko je neka javi na Instagram nalog sladjanasavic22, ili ako ona sama vidi ovo neka vrati kuče jer je prijavljena policiji sa sve snimkom sa kamere", napisala je vlasnica psa uz objavu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.