Foto: Printscreen

divno!

LJUDI OSTANU SKAMENJENI KAD VIDE KAKO LENA STAMENKOVIĆ IZGLEDA DANAS: Cela Srbija ju je OBOŽAVALA, kakav ŠOK!

Slatka devojčica danas je velika devojka!

Objavljeno: 01.06.2022. 20:39h > 09:12h

Jedna od najpopularnijih učesnica muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Lena Stamenković, osvojila je srca celokupne javnosti kao preslatka devojčica tokom 2014. godine kada se prvi put pojavila na sceni.

foto: RTV Pink printscreen

Učesnica prve sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezdice'', ostavila je veliki pečat svojim sjajnim interpretacijama, a na internetu se i dalje preslušavaju njena izvođenja pesama ''Počnimo ljubav iz početka'', ''Bonito'', ''Đelem đelem'', ''Što učinila si ti'' i druge.

Pinkova zvezdica jednom prilikom za Pink.rs otkrila je kako se provela na Dečijoj pesmi Evrovizije i istakla da joj je san da našu zemlju predstavlja i na pravoj Evroviziji.

- To mi je san, stvarno. Sa druge strane, ja sam već predstavljala našu zemlju i možda treba još nekom dati šansu. Prošle godine su mi rekli da uživam u svemu jer jako brzo prođe vreme. Lepo je iskustvo, lepo je doživeti sve to - rekla je Lena.

Ona je očarala publiku kako svojim glasom i talentom, tako i harizmom koja mnoge nije ostavila imunim.

Lena danas ima 17 godina, a osim pevanja i takmičenja u "Pinkovim zvezdicama" oprobala se u jednoj predstavi. Danas je Lena izrasla u pravu lepoticu i svi joj se dive što je ostala harizmatična i iskrena kao i pre.

Mnogi ostanu šokirani kad je vide, a u galeriji možete videti njene najnovije fotografije.

FOTO: Printscreen Instagram/lenastamenkovich
FOTO: Printscreen Instagram/lenastamenkovich
FOTO: Printscreen Instagram/lenastamenkovich
FOTO: Printscreen Instagram/lenastamenkovich

Bonus video:

(Espreso)