Foto: Printscreen/Youtube/Balkan info

niste znali

KUBURA JE ZA NJOM IZGUBIO GLAVU I RASTURIO BRAK: Ovako izgleda 20 godina mlađa žena koja je bila KAMEN SPOTICANJA!

Naočigled svih ga poljubila u usta!

Objavljeno: 01.06.2022. 07:15h > 12:05h

Preljuba Aleksandra Srećkovića Kubure pre osam godina podigla je veliku prašinu u medijima

Brak Aleksandra Srećkovića Kubure i Marije Savić nekoliko puta pre konačnog razvoda bio je pred krahom. Glumac i fitnes instruktorka uspevali su nekako, samo na njima poznat način, da trzavice razreše i jedno drugome se iznova vrate, ipak jedan problem uneo je duboko razdor u njihov odnos i od tog momenta supružnici nisu više mogli da se oporave. Reč je o glumčevoj preljubi sa Petrom Radivojević, koji su čak i mediji zabeležili.

Petra i Aleksandar Srećkovića Kubura upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu. Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića, od Aleksandra je mlađa čak 18 godina, a tada je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti. Par je prvo viđen zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde je boravio pet dana u iznajmljenom stanu, a prvi poljubac zabeležen javno dogodio se na Zemunskom keju.

Petra se sa glumcem pojavila zajedno i na premijeri jednog filma kada je ona naočigled prisutnih gostiju ustala sa stolice, zagrlila Kuburu i poljubila ga u usta. Često su se tih dana dramski umetnik i njegova nova izabranica mogli videti zajedno, najviše kako provode vreme po kafićima i razmenjuju nežnosti, a slike koje su se tada pojavile u javnosti potpuno su slomile njegovu suprugu.

Iako su se nakon toga Aleksandar i Marija navodno pomirili, činjenica je da niko od njih pomenuti događaj nije zaboravio. Fitnes instruktorka je uskoro milo za drago vratila mužu, a potom je usledio i konačan razlaz.

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Instagram printscreen
FOTO: Print Screen Youtube

Bonus video:

(Espreso/Story)