Foto: Printscreen

UVRNUTO

ZVEZDA ONLY FANS-A PROGOVORILA O SE*SU: Pukla je 100.000 evra kako bi radila OVU STVAR (VIDEO)

Ko bi rekao da je na sve spremna zarad fantazija.

Objavljeno: 17.05.2022. 11:19h > 11:27h

Zvezda Onli Fans-a otkrila je da je potrošila više od 100.000 dolara (82.000 funti) na seks na neobičnim mestima da bi "ispunila svoje fantazije“. Kaže da ne planira da stane u skorije vreme jer želi da se više bavi svojim seksualnim avanturama.

Mimi Bolivijana, koja sebe opisuje kao 'influencerku filmova za odrasle', kaže da nikada nije razmišljala o tome da troši novac na svoje seksualne podvige, međutim stvar je krenula "po zlu".

Ova 33-godišnja bolivijska manekenka se nedavno udala, ali umesto da je uspori, kaže da sada želi da potroši još više na žurbu na jedinstvenim mestima.

Mimi, koja je nedavno imala venčanje iz snova u Dubaiju sa manekenkom Viktorom Feracom, rekla je: "Već sam potrošila preko 100.000 dolara da ispunim svoje seksualne fantazije i sada udata, potrošila bih još više. A kako je i sama rekla, sa mužem vodi i do 5 puta ljubav svaki dan.

- Bila sam veoma srećna u to vreme i na to gledam kao na investiciju onoga što želim.

Mimi, koja sebe smatra jednom od najpoznatijih žena na OnliFans-u, prisetila se neobičnih mesta na kojima je imala seks sa nekim.

To uključuje u helikopteru, u Salar de Ujuni (najvišoj i najvećoj slanoj pustinji na svetu), u limuzini, u oktagonu profesionalnog MMA, na džet skiju usred mora u Kankunu i na pustom ostrvo u Kartaheni.

(Espreso)