Duška, Foto: Dragan Kadić

BRAVO

PO PRVI PUT VIDIMO SINA DUŠKE VUČINIĆ: Pravi dasa koji se sprema za OZBILJNO ZANIMANJE, DEVOJKE GA OBOŽAVAJU!

Bez nje ne bi Evrovizija bila ono što jeste!

Objavljeno: 16.05.2022. 18:46h

Ne bi Evrovizija bila ista bez Duške Vučinić Lučić.

Nekako smo navikli na njene komentare koje budno slušamo od 2003. godine.

Tviter zajednica je posebno gotivi i skoro svake godine se čini da se Duškini prenosi prate s više pažnje nego nastupi samih izvođača. Pre nego što je počela da prenosi Evroviziju Duška je sa bivšom suprugom glumca Vojina Ćetkovića, Natašom Milovanović, činila voditeljski duo na Trećem kanalu.

FOTO: Aleksandar Jokić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Instagram printscreen/duskavucinic

– Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično. Naravno da nije prijatno kada čujete nešto maliciozno i kada vam kopaju po privatnom životu, ali ove godine toga nije bilo. U jednom trenutku pomislila sam da sam bila predosadna, ali sam se prisetila nekih komentara i shvatila da ipak nisam – izjavila je Duška pre par godina za "Hello".

Pored podrške kolega najznačajnija joj je ona koju dobija od porodice, najviše ona od sina Alekse, kog je dobila u braku sa Srđanom Lučićem.

Aleksa je izrastao u pravog lepotana,a sada ga prvi put i vidimo:

Kada Evrovizija, međutim, nije aktuelna, daleko od toga da karijera Duške Vučinić zaista sedi zamrznuta. Ona tokom čitave godine vredno radi na predstavljanju mnogobrojnih sadržaja Javnog servisa a posla zapravo uopšte nema malo, budući da je ona zadužena za promociju kako zabavnog, tako i informativnog ali i serijskog programa te kuće.

A kada je prošle godine upitana šta radi u slobodno vreme, otkrila je i neke detalje o privatnom životu.

- Volim da okupljam prijatelje, da se družim. Sada se fokusiram na završetak školovanja sina koji ima 22 godine i koji završava pilotsku akademiju - otkrila je Duška, prenosi Story.

Bonus video:

(Espreso)