Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

PARTIZANOV STRANAC DOBIJA SRPSKI PASOŠ?!

Jedan od najstandardnijih članova crno-belih će biti nagrađen za dobre partije

Objavljeno: 29.04.2022. 16:48h

Strepeli su navijači Partizana prvo zbog zdravstvenog stanja Bibrasa Natha, a potom zbog činjenice da još uvek nije dobio produženje ugovora!

Međutim, uskoro će sve biti rešeno na oduševljenje crno-bele javnosti!

Još samo detalji dele Partizan i Bibrasa Natha od nastavka saradnje, koja bi, kako stvari trenutno stoje, trebalo da bude zaključena krajem naredne sedmice kada sve tri strane budu na okupu, piše "Telegraf".

Bibras Nathofoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Izrealac će produžiti ugovor za još jednu sezonu, tačnije do leta 2023. godine, uz redukciju dosadašnjih primanja, koja su u minule tri godine, zasluženo, bila najveća u igračkom kadru kluba iz Humske.

Konačan dogovor dve strane bi verovatno bio zaključen i ranije, ali je zastupnik izraelskog majstora – Dragan Milojević trenutno na službenom putu i vraća se naredne sedmice, kada bi zajedno sa fudbalerom i predstavnicima crno-belih trebalo da sedne za sto i utanači i poslednje detalje nastavka saradnje.

Kako navodi pomenuti izvor, postoji i jasna ideja da Izrealac u najskorije vreme aplicira i za dobijanje državljanstva, odnosno srpskog pasoša, čime bi dodatno pomogao Partizanu oslobađanjem mesta za stranca, jer će crno-beli u letnjem prelaznom roku svakako proširiti broj internacionalaca u svojim redovima.

Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Tokom ove sezone, Natho je, i pored duže pauze zbog ustanovljene anemije i oporavka od podmukle bolesti, upisao 41 meč u redovima crno-belih, uz 11 golova i 10 asistencija. Iako mu je 34 godine, vezista je i dalje “alfa i omega” nacionalnog tima Izraela, u kome je godinama lider i kapiten.

Pre Natha, ugovor sa Partizanom su produžili golman Nemanja Stevanović i lebi bek Slobodan Urošević.

(Espreso/Telegraf)