Foto: Printscreen/TikTok/emilyesthetic

Vodite računa!

PRETIO ŽENI U TERETANI DA ĆE JE UDARITI TEGOM U TERETANI ZBOG 1 STVARI: Gledamo i NE VERUJEMO!

EMILY Teleski je nedavno na TikToku objavila video u kom je dobila pretnje iz teretane. Kako kaže, reč je o najneugodnijem razgovoru koji je ikada vodila. Snimak počinje tako što Telesca postavlja kameru kako bi snimila vežbe koje je nameravala da uradi. Unapred se izvinivši muškarcima pored sebe.

Objavljeno: 22.04.2022. 20:35h

"Ako vam smetam, samo mi recite i skloniću se", rekla im je.

Jedan od muškaraca prišao je i pitao zašto snima trening, na šta mu je ona odgovorila da to radi u svrhu objava na Instagramu i TikToku.

"Muškarac je prevrnuo očima i otišao", dodala je u videu.

Nakon toga joj je prišao drugi muškarac i izjavio kako je želi upozoriti na pretnje koje je čuo od prvog pre nego što je napustio teretanu.

"Rekao je da će te udariti tegom", otkrila je Teleski, koja je potom pokušala ispraviti situaciju objasnivši mu da je nesigurna u sebe.

Video je u četiri dana skupio više od 350 hiljada pregleda i brojne komentare.

"Upravo zbog ovakvih situacija se užasavam teretana", "Zato me čini nervoznom snimati kako izvodim vežbe", priznale su neke žene. I ispostavilo se da nisu jedine. Prema rezultatima ankete koju je sproveo Origym, dve od pet žena izbegavaju vežbanje u teretani jer ih "muškarci čine nervoznima". Njih 45 posto priznaje da u teretanu idu sa prijateljima ili partnerom zbog istog razloga.

foto: Printscreen/TikTok/emilyesthetic

Anketa je otkrila da se šest od 10 žena pređivelo napadade od muškarca u teretani. Napadna ponašanja uključuju neželjeno flertovanje, nuđenje pomoći ili saveta i odbijanje "ne" kao odgovora.

(Espreso/Index.hr)