Gibanica, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

njamiii

SAMO NAŠE BAKE OVAKO SPREMAJU GIBANICU: Otkrile su TAJNI RECEPT, domaćice OVO JE PRAVI NAČIN PRIPREME

Pecite oko 45 minuta i služite toplo uz kiselo mleko

Objavljeno: 04.04.2022. 17:30h

Ako nemate dovoljno vremena za kuvanje, ovo je pravi recept za vas.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen/Youtube/ Nefis Yemek Tarifleri
FOTO: Printscreen/Youtube/ Nefis Yemek Tarifleri
FOTO: Printscreen/Youtube/ Nefis Yemek Tarifleri
FOTO: Printscreen/Youtube/ Nefis Yemek Tarifleri

Ova pita sa sirom, postaće vam broj jedan, kada je jednom naravite. Biće vam potrebno samo pet minuta vremena i imaćete pravi tradicionalni doručak već na stolu.

Sastojci:

pakovanje gotovih kora za pitu

jedna čaša kisele pavlake

pola kilograma sitnog sira

FOTO: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic
FOTO: Printscreen/Youtube/Bokina kuhinja
FOTO: Printscreen/Youtube
FOTO: PRINTSCREEN/YT/COOKRATE - ROMANIA

dva cela jajeta

50 mililitara ulja

200 mililitara kisele vode

jedna kesica praška za pecivo

jedna ravna kašika soli (dve ili čak samo pola kašike ako je sir slan)

foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Uzmite dublju činiju i umutite jaja, pa zatim dodajte pavlaku, mineralnu vodu, ulje i so. Kore za pitu uzmite i polako i cepkajte preko ove smese, tako da upadnu u nju. Sve to dobro promešajte i izlite u dubok nauljen pleh. Pecite oko 45 minuta i služite toplo uz kiselo mleko.

Prijatno!

(Espreso / Najžena)