Ilustracija, Foto: Profimedia

šta su zvezde pripremile

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART: Bikovi se suočavaju sa teškoćama, Device očekuju problemi na poslu!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno: 16.03.2022. 07:14h

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Smorili ste se, jer vam je jasno da ne možete da ostvarite ono što ste planirali. Moguće je i da će neki vaš zahtev šefovima biti odbijen. Ni emotivni segment ne funkcioniše najbolje, pa je možda prava stvar povući se malo u samoću.

BIK

Suočavate se sa nekim teškoćama. Moguće je da ne možete da ostvarite dogovor kojem ste se nadali. U svakom slučaju, niste raspoloženi i najbolje bi bilo provesti popodne i veče sa ukućanima ili onima koji su vam jako bliski.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

BLIZANCI

Aspektovana je nesigurnost po pitanju bitnog poslovnog odnosa ili saradnje. Moguće je da su neke greške isplivale i da ste sada suočeni sa posledicama svega ovoga. Lošije raspoloženje i u odnosu sa voljenom osobom. Povucite se da razmislite o svemu.

RAK

Jednu neprijatnu obavezu morate da završite i nema potrebe da odugovlačite. Možda je u pitanju razgovor sa napornim kolegom ili je u pitanju nešto što ste obećali, a nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost.

LAV

Moguće je da ste verovali nekom i sada ste razočarani postupcima ove osobe. Naglašeniji troškovi. Ni u emotivnom delu ne osećate se zadovoljno. Dosta toga vam smeta, a niste u raspoloženju da se raspravljate sa partnerom.

DEVICA

Problemi na poslu, nesuglasice kod kuće, sa šefovima zategnuto.... Možda je najbolje posvetiti se obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za dublji razgovor.

(Espreso)