MISLILA JE DA JE UPOZNALA PRAVOG, A 1 POTEZ JU JE TO TOTALNO SLOMIO: Ostala je u ŠOKU kada joj je TRAŽIO OVO! VIDEO
Sastanak, Foto: Printscreen/TikTok/ arieslips420

BEZORAZNO

MISLILA JE DA JE UPOZNALA PRAVOG, A 1 POTEZ JU JE TO TOTALNO SLOMIO: Ostala je u ŠOKU kada joj je TRAŽIO OVO! VIDEO

Otišli su još u prodavnicu, jer je trebalo da kupi nekoliko stvari, a onda je na kasi besramno tražio da plati njegove namirnice

Objavljeno:

Sastanci mogu biti odlični, a mogu biti i takvi da poželite da više nikada ne odete ni na jedan. Treća opcija je da sve krene odlično, a onda se u samo nekoliko sekundi pretvori u noćnu moru.

Baš to dogodilo je korisnici TikToka @arieslips420. Ova 37-godišnjakinja otišla je na spoj s muškarcem s kojim se dopisivala sedam meseci.

Sve je bilo odlično, skuvao je večeru, lepo su razgovarali, šalili se…

Onda je on prvo rekao da mora pospremiti kuhinju. To njoj nije zasmetalo, ali proveo je puna dva sata u čišćenju. Ona je već zaspala na kauču, a kada se probudila on je i dalje čistio.

Kako prenosi The Sun, cela noć prošla je u njegovom čišćenju i njenom čekanju da završi. “Zamolio me i da ne češljam kosu kako ne bi morao skupljati moje dlake, a onda sam shvatila da je zaista vreme da idem kući. Predložila sam da se drugi put nađemo na doručku.”

Pristao je, stigli su u restoran, a onda je napravio scenu prilikom naručivanja hrane. Naime, ona je htela dodatni luk i papriku uz pomfrit, a njega je to razljutilo.

Otišli su još u prodavnicu, jer je trebalo da kupi nekoliko stvari, a onda je na kasi besramno tražio da plati njegove namirnice.

Rekla mu je da ne može platiti, otišli su kući i nisu se više nikada videli.

“Provela si noć kod stranca kojeg znaš samo s interneta, što si očekivala”, komentarisala je jedna osoba, a drugi nisu mogli da sakriju šok zbog njegovog ponašanja.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.