KUPILI SU KUĆU IZ 1920. GODINE: Ono šta su pronašli na TAVANU im je uteralo strah u kosti (VIDEO)
Kofer, Foto: Tiktok printscreen

iznenadili se

KUPILI SU KUĆU IZ 1920. GODINE: Ono šta su pronašli na TAVANU im je uteralo strah u kosti (VIDEO)

. Kada su ušli u malu prostoriju zatekli su stravu i užas

Objavljeno:

Nakon što su kupili staru kuću, koja nije vekovima korišćena, odlučili su polako da je sami renoviraju.

Kuća je stvarno bila u potpunom haosu, praistorijski nameštaj, koji se polako raspadao, pločice koje su se držale na koncu bukvalno, stepenice koje nikako nisu bile sigurne za korišćenje. Toalet u kući je bio u haosu, wc šolja bukvalno umazana fekalijama, ali kada su došli do rušenja zida ispod stepenica, ostali su u čudu.

Ispod stepeništa, iza gipsane ploče pronašli su tajna vrata. Kada su ušli u malu prostoriju zatekli su stravu i užas.

U crnoj vreći, poprilično većoj pronašli su umotanu staru Bibliju koja je bila okačena za kuku na plafonu.

Ali to nije ono najjezivije. Kada su se popeli na potkrovlje, tamo ih je sačekala jeziva stvarnost. U mračnom uglu, stari drveni sanduk je usamljeno stajao. Kada su ga otvorili imali su i šta da vide. Takođe crna vreća sa jednom plišanom igračkom pored nje i keramičkom statuom Majke Božije sa pomalo spaljenom facom. Kada su zavirili da vide šta je u crnom džaku, iz njega je ispao krst napravljen od dve grane, uvezan kanapom i krvava dečija odeća.

Ali i dalje nije kraj. U jednom uglu iza tonu paučine navirivala se mala drvena kutija u kojoj su pronašli neke čudne "alatke", nalik na stare mašinice za tetoviranje. Dok u drugom ulog je bilo staro ćebe i još starija crno bela fotografija, kao i još jedna stara, prašnjava kutija sa čudnim natpisom, koja je bila zaključana.

Da li će naći ključ? Ne znamo još.

Mladi par je pomalo u panici, ali ne odustaju od svoje kuće iz snova. Šta vi mislite, da li biste pobegli glavom bez obzira kada biste naišli na ovakve, malo sektaške ostavštine?

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.