MISLILA JE DA BIVŠEG NIKADA NEĆE VIDETI U ŽIVOTU: A onda je ostala u STANJU POTPUNOG ŠOKA! (VIDEO)
Kajli Patsi, Foto: Printscreen/TikTok/kylieputzy

au!

MISLILA JE DA BIVŠEG NIKADA NEĆE VIDETI U ŽIVOTU: A onda je ostala u STANJU POTPUNOG ŠOKA! (VIDEO)

Hm, da je moja sestra to učinila, nikad više ne bi mogla da hoda

Objavljeno:

Svi znamo kako može biti neprijatno kada naletite na svog bivšeg partnera. No, jedna devojka našla se u posebno čudnoj situaciji, nakon što je otkrila da je njen bivši dečko počeo da izlaziti sa – njenom sestrom.

Kajli Patsi iz Viskonsina, podelila je video na TikTok-u, gde je njena priča brzo postala viralna i prikupila gotovo 700 hiljada pregleda. "Prekinem s dečkom misleći da ga više nikad neću videti. On počne izlaziti s mojom sestrom", napisala je u videu te pokazala snimak novopečenog para.

Ipak, iako je Kajli rekla da je to "smešno", kako prenosi The Sun, nisu svi smatrali da su ovi događaji zabavni, a neki su sestrino ponašanje označili "pogrešnim".

''Hm, da je moja sestra to učinila, nikad više ne bi mogla da hoda'', glasio je jedan komentar. "'Ljuta sam na svoju sestru, a čak je i nemam'', dodala je druga korisnica koja nije mogla da veruje da bi njena sestra mogla da počne da se viđa s njenim bivšim partnerom.

Bilo je i dosta korisnika koji su se jednostavno trudili da shvate što se dogodilo i nadali se da je sve izmišljeno, poput jedne osobe koja je komentarisala: ''Je li ovo šala??''

''Verovatno nije tako i nadam se da nije, ali jedino o čemu mogu da razmišljam je da su čekali da raskinete", otkrio je jedan korisnik.

Bonus video:

38:36

USIJANJE 17.02.2022.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.