VLASNICI OSTAVILI MAČKA SAMOG U KUĆI: Po poslednji PUT! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook

DUŠA MALA

VLASNICI OSTAVILI MAČKA SAMOG U KUĆI: Po poslednji PUT! (VIDEO)

„To je to. Više ga nikad neću ostaviti samog“, zaključila je u opisu videa

Objavljeno:

Mačak Majlo ima večernju rutinu koje se strogo pridržava. Svake noći, u tačno 23 sata, dolazi pred vrata spavaće sobe i zuri u svoje vlasnike, jasno im dajući do znanja da je vreme za odlazak u krevet. Kad legnu, on ulazi u njihov krevet i pronalazi mesto za sebe među njihovim nogama. Zaspi i tako dočekaju jutro.

@mrmilothechonk That’s it.. I’m never allowed to leave him again ? #foryou #foryoupage #cats #catsoftiktok #viral ♬ Home - Edith Whiskers

Međutim, njegovi vlasnici su nedavno morali da otputuju na nekoliko dana. Majla su ostavili kod kuće, ali putem nadzorne kamere pratili su svaki njegov korak. Tako su otkrili da mačak, iako ih nema, u tačno 23 sata i dalje dolazi u krevet u spavaćoj sobi.

„Ali izgleda izgubljeno. Traži nas unaokolo. Stalno gleda u ulazna vrata i čeka da dođemo kući“, napisali su vlasnici u viralnom snimku i pokazali šta je kamera snimila dok ih nije bilo kod kuće.

Kad je vlasnica shvatila da se Majlo bez njih neće smiriti i da je sat vremena proveo sedeći na kreveti i čekajući ih, obratila mu se putem kamere. Slušao je njen umirujući glas pa konačno legnuo i zaspao.

„To je to. Više ga nikad neću ostaviti samog“, zaključila je u opisu videa koji je za dva dana pregledan 4,5 miliona puta.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.