DEVOJČICA (6) KIDNAPOVANA NA ULICI: Spasio je TAJNI SIGNAL za koji zna ceo svet zahvaljujući TikToku!
Otmica, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

DEVOJČICA (6) KIDNAPOVANA NA ULICI: Spasio je TAJNI SIGNAL za koji zna ceo svet zahvaljujući TikToku!

Otmičar je verovao da je pre akcije mislio na sve

Objavljeno:

Šesnaestogodišnja devojčica iz američke države Kentaki kidnapovana je na ulici, a onda ju je spasao tajni signal koji zna ceo svet zahvaljujući TikToku.

Devojčica je mirno šetala ulicom u popodnevnim časovima kada joj je kolima prišao 61-godišnji Džejms Herbert Brik.

Nakon što joj je rekao da se izgubio, ona je naivno pristala da mu pomogne i ušla je u njegova kola pošto je išla u njegovom pravcu.

Tada je shvatila da je napravila kobnu grešku i snašla se na neviđen način. Kako je Brik zaključao vrata sa unutrašnje strane, ostavio je slučajno otvoren prozor, pa je devojčica proturila ruku i šakom je pokazala tajni signal da je kidnapovana.

Ovaj znak šakom u kojem je palac unutar pesnice već neko vreme omasovljen je na društvenim mrežama kao signal da je neko otet ili da je reč o porodičnom nasilju.

Devojčicu je primetio na semaforu motociklista. Video je njen znak i pozvao je policiju koja je krenula u poteru i brzo je zaustavila automobil. Brik je uhapšen a devojčica spasena.

Ispostavilo se da Brik nije slučajno odabrao žrtvu. Neko vreme ju je pratio, a baš nju je izabrao jer je na društvenim mrežama postavljala golišave slike. Zahvaljujući prijatelju, došao je i u posed jedne njene fotografije na kojoj je potpuno obnažena.

Ta njena fotografija pronađena je u Brikovom telefonu. Prilikom hapšenja, Džejms Herbert Brik rekao je da je sa njom krenuo kod rodbine smislivši da je predstavi kao ćerku prijatelja kojoj treba pomoć.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso/Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.