NAJMANJE 3 OSOBE POGINULE U PUCNJAVI U LUIZIJANI: Snimali izazov za TikTok kada je usledila TRAGEDIJA! (VIDEO)
Izazov, Foto: Printscreen/Twitter/@SirVstudios

ŠOKANTNO!

NAJMANJE 3 OSOBE POGINULE U PUCNJAVI U LUIZIJANI: Snimali izazov za TikTok kada je usledila TRAGEDIJA! (VIDEO)

Nasilje i ubistva iz vatrenog oružja porasli su u Šreveportu gde je najmanje 45 incidenata prijavljeno ove godine

Objavljeno:

Najmanje tri osobe su poginule u pucnjavi u Luizijani, gde je grupa muškaraca snimala novi popularni video snimak sa TikTok-a, navodi se u lokalnom izveštaju.

Pucnjava se dogodila ispred "Linvud Pablik Čarter" škole u ​​Šreveportu u nedjelju popodne, gde su muškarci snimali "The Crate Challenge", viralni trend TikTok-a u kojem ljudi pokušavaju da pređu visoku piramidalnu strukturu napravljenu od plastičnih gajbica bez da ih obore.

Na video snimku koji je podelio korisnik Tvittera koji je takođe snimio i pucnjavu, vidi se čovek kako pažljivo hoda po plastičnoj piramidi gajbica dok najmanje tri osobe stoje i gledaju ga kako pokušava da "pređe" izazov, nekoliko sekundi pre nego što se čuju pucnji.

Osoba koja snima nbeži sa mesta i sakriva se iza automobila parkiranog u blizini.

Novi lokalni izveštaj potvrdio je da su dve osobe poginule u pucnjavi, od kojih je jedna žena pronađena mrtva na zadnjem sedištu automobila. Identifikovana je kao 19-godišnja Paris King.

Policija je saopštila da je jedna osoba pokušala da se odveze sa lica mesta, ali je stala nakon što je shvatila da je žena u automobilu prestala da diše.

Nasilje i ubistva iz vatrenog oružja porasli su u Šreveportu gde je najmanje 45 incidenata prijavljeno ove godine, što predstavlja porast od 96 posto u odnosu na 2020. godine, prema zvaničnim podacima.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.