OBJAVILA JE KONKURS ZA DEČKA, A JAVILO SE NJIH 5.000: Ovo svaki MUŠKARAC MORA DA IMA - za sad nijedan nije ispunio
Vera sa Tik Toka, Foto: Printscreen / Tik Tok / itsveradijkmans

VIDEO

OBJAVILA JE KONKURS ZA DEČKA, A JAVILO SE NJIH 5.000: Ovo svaki MUŠKARAC MORA DA IMA - za sad nijedan nije ispunio

Jedna devojka je odlučila da potraži dečka na društvenim mrežama tako što je napravila konkurs

Objavljeno:

Vera je na društvenoj mreži TikTok objavila da prima prijave muškaraca koji žele da budu sa njom u ozbiljnoj vezi. I tako su razne prijave počele da pristižu. Ona je zamolila muškarce da ispune detaljan upitnik o sebi, uključujući i to da li žive sa roditeljima, da li imaju intimne odnose za jednu noć i da li poseduju automobil.

Izabrala trojicu od 5.000 muškaraca

Javilo joj se oko 5.000 muškaraca, a samo trojica su joj bila zanimljiva. Ostali je nisu impresionirali. "Pošto sam pogledala oko 5.000 prijava, našla sam samo tri muškarca koji su mi delovali prikladno. Izašla sam sa njima, ali sam još uvek sama.

Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu, i dalje smatram moj eksperiment uspešnim jer sam mogla da vidim koji muškarci odgovaraju mojim kriterijumima. Morala sam da pogledam i dosta čudne prijave. Jedan čovek poslao mi je uzorak svoje krvi i tražio moj zauzvrat, što sam ignorisala. Takođe sam dobila prijavu od jednog poznatog muškarca. Ne mogu da kažem ko je to, ali to definitivno nisam očekivala!", ispričala je Vera.

Tražili veći ormar, obećavali da neće da flertuju

Jedan momak je izjavio da, iako živi s roditeljima i nema auto, ima dva čamca, dok se drugi zakleo da nikada neće flertovati sa Verinim prijateljicama, što bi trebalo da se podrazumeva. Treći se hvalio uspešnom karijerom, a imao je uslov da njegov ormar bude veći od Verinog ili bar da budu iste veličine!

Vera kaže da je uživala u ovom izazovu, ali je odlučila da će ubuduće tražiti dečka van društvenih mreža i interneta i odbija kompromise. Verin idealan muškarac treba da bude duhovit i da ima dobar ukus za muziku, kao i da je zaposlen. Poželjno je i da voli da gleda crtaće.

Vera kaže da je uživala u ovom izazovu, ali je odlučila da će ubuduće tražiti dečka van društvenih mreža i interneta i odbija kompromise
Vera kaže da je uživala u ovom izazovu, ali je odlučila da će ubuduće tražiti dečka van društvenih mreža i interneta i odbija kompromisefoto: Printscreen / Tik Tok / itsveradijkmans

Konkurs je i dalje otvoren

Uprkos tome što je dobila oko 5.000 prijava od raznih muškaraca, Vera nije uspela da pronađe pravog za sebe. Ali, ne gubi nadu. "Trenutno sam stavila traženje dečka po strani, ali su sve mogućnosti otvorene. Samo sam jako izbirljiva i treba mi dečko koji će biti gotovo savršen.

Ne želim da pravim kompromis kada je reč o mojim potrebama, radije ću biti sama dok ne nađem muškarca koji mi odgovara", objasnila je Vera. Dakle, muškarci, ako ispunjavate Verine uslove, prijavite se. Možda ćete baš vi biti taj srećnik koji će osvojiti njeno srce.

BONUS VIDEO:

00:44

OSVANULE BEZOBRAZNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta POLUGOLA na haubi besne mašine

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.