MISTERIOZNO STVORENJE IZRANJA IZ MUTNE VODE: Dobro protrljajte OČI pre nego što IDENTIFIKUJETE ovog stvora (VIDEO)
Čudesna stvorenja u pustinji, Foto: printscreen/ tik tok/ nf05n

neverica

MISTERIOZNO STVORENJE IZRANJA IZ MUTNE VODE: Dobro protrljajte OČI pre nego što IDENTIFIKUJETE ovog stvora (VIDEO)

Novi predeli otkrivaju floru i faunu kakvu ranije nismo imali priliku da vidimo, što nas podseća da svet oko nas i dalje krije mnoge tajne, iako smo mislili da smo sve naučili iz geografije ili putem televizije

Objavljeno:

Putem društvenih mreža imamo priliku da vidimo najrazličitija stvorenja, a za mnoge od njih korisnici su priznali da ih nisu prepoznali niti su ih ikada ranije videli.

Međutim, čini se da čudima nema kraja. Jedan snimak koji kruži TikTokom, sakupivši 2,6 miliona sviđanja, otkriva nam da na zemlji postoje stvorenja koja izgledaju zastrašujuće, a o kojima malo znamo.

U objavi koja je osvanula na ovoj društvenoj mreži, vidi se vir poput rečice u pustinji iz kojeg izranja i pliva neka riba koja se ne može identifikovati. Iako su mnogi pokušavali da odgonetnu o čemu je reč, niko nije dao pravo objašnjenje.

Snimak je potpuno zbunio ljude koji su priznali kako ne žele ni da zamisle kakva riba živi u toj vodi. Iako su mnogi nagađali, došli su do zaključka da je u pitanju oaza i da unutar nje nema nikakve ribe.

Korisnici su izražavali svoje čuđenje i pokušavali da rasprave o tome šta bi moglo biti u vodi, ali su mnogi bili zbunjeni.

- To je oaza pronađena u pustinji.

- Svi pričaju o oazi ali niko da objasni šta je unutar nje?

- Šta je to braon što izranja na površinu vode?'

- Ko će znati..

- Šta se dešava ovde? Mislio sam da neko pliva.''- bili su neki od komentara.

Dok su mnogi i dalje nagađali o čemu je reč, neki od korisnika mreže su rekli da je u pitanju oaza unutar pustinje koja se nalazi u Saudijskoj Arabiji. To je izvorište iz kojeg izvire voda koja na površinu izbacuje pesak, čineći vodu mutnom i često stvarajući privid da u njoj nešto pliva, piše srecna.republika.rs

BONUS VIDEO:

04:53

SAMO ZAJEDNO MOŽEMO ŽIVETI U ZDRAVIJEM I LEPŠEM SVETU! Forum Društvo prirodi ili priroda društvu postavio nove ciljeve

(Espreso/ Alo/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.