ČOVEK SE ŠOKIRAO KADA JE VIDEO OGROMNOG MEDVEDA NA DEČIJEM IGRALIŠTU: Nije slutio da će uraditi NEOČEKIVANU STVAR
Medved na igralištu, Foto: Printscreen/TikTok/borak.rasoul

NEVEROVATNO

ČOVEK SE ŠOKIRAO KADA JE VIDEO OGROMNOG MEDVEDA NA DEČIJEM IGRALIŠTU: Nije slutio da će uraditi NEOČEKIVANU STVAR

Komentari na ovaj post samo su se nizali

Objavljeno:

Nije neuobičajeno videti divlje životinje negde na putu, na ivici šume ili u divljini. Međutim, barem sudeći po snimcima na TikToku divlje životinje sve češće bez imalo straha dolaze i do naseljenih mesta, pa i do vrata ljudi.

Razlozi za to su, barem po mišljenju stručnjaka, činjenica da je priroda narušena i da su staništa divljih životinja sve više ugrožena upravo zbog čoveka i njegovog nesavesnog odnosa prema prirodi.

Međutim, snimak koji je objavio jedan korisnik TikToka šokirao je ljude. On je prolazio pred parka u blizini svoje kuće u naseljenom mestu i šokorao se kad je ugledao neobičnu scenu. Na video snimku se se vidi medved koji je popeo na vrh tobogana i koji se spremao da se spusti. Čovek je u neverici gledao ogromnu divlju životinju kako se nehajno ali oprezno spušta niz tobogan. Nakon što se životinja spustila nehajno je produžio dalje ne obraćajući pažnju na ljude.

Ova scena sa medvedom je privukala veliku pažnju ljudi na društvenim mrežama, a mnogi su priznali kako bi došli u iskušenje da mu pomognu da se spusti niz tobogan.

- Jaoo ovo je toliko slatko...

- Ako on to može, mogu i ja.

- Ovako i ja izgledam kad se spuštam niz tobogan.

- Želeo je malo da se zabavi.

- I medved ima pravo da se spusti niz tobogan, nigde ne vidim da piše da je to zabranjeno - bili su neki od komentara.

Niko od korisnika ove mreže nije komentarisao da i je tiktoker bio u opasnosti, jer je bio blizu divlje životinje. Budući da je bila zima i da se u pozadini video sneg, mnogi su se pitali kako je moguće da medved ne spava zimskim snom već šeta okolo i zabavlja se.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.