REKLA ŠTA ŽENE NE MOGU BEZ MUŠKARACA PA RAZBESNELA CELU ZEMLJU: Influenserka RAZAPETA zbog tvrdnje, PLJUŠTE OSUDE
Jasmin Dinis mlada majka i influenserka, Foto: printscreen/Instagram/jasminedinis

neverovatno

REKLA ŠTA ŽENE NE MOGU BEZ MUŠKARACA PA RAZBESNELA CELU ZEMLJU: Influenserka RAZAPETA zbog tvrdnje, PLJUŠTE OSUDE

Dopustiti mužu da vodi porodicu nije stvar kontrole, već poverenja, smatra popularna influenserka

Objavljeno:

Jasmin Dinis, mlada majka i popularna influenserka, izazvala je kontroverzu svojim stavovima o ulozi žene u porodici. Ona smatra da većina žena "fizički ne bi preživela" bez muškaraca i da bi se većina njih "pokorila" muškarcu kad bi imala priliku. Ova Australijanka za sebe kaže da je tradicionalna domaćica, iako sama zarađuje oko 5.000 evra mesečno od objavljivanja i prodaje proizvoda na društvenim mrežama.

Jasmin ističe da njen muž preuzima ulogu hranitelja porodice, te da, shodno tome, nikad ne kuva, ne čisti, niti pomaže oko pranja veša ili drugih kućnih poslova.

- Kad žena koja je u braku sluša šta suprug kaže to ne znači da je izgubila sebe ili da je u ropstvu. Muškarci su prirodne vođe, a dopustiti im da vode nije porodicu nije stvar kontrole, već pitanje poverenja. Biti dobar partner znači verovati svom mužu da će doneti prave odluke, a ne da se osećate kao sluškinja. Radi se o prepoznavanju muških liderskih crta i zajedničkom timskom radu, pri čemu oboje doprinose dobrobiti porodice. Nećete se odreći svog stava ako verujete da će vaš suprug doneti prave odluke za vašu porodicu – smatra Jasmin.

Takođe, ona veruje da mnoge žene ne žele da priznaju kako im treba muškarac, a one koje tvrde da ne žele samo dopuštaju svom “egu” da govori umesto njih.

Njeni stavovi izazvali su kontroverze na internetu, a posebno buro su reagovale žene koje smatraju da Jasmin nije u pravu. Komentari ispod njenih TikTok videa sugerišu da su mnogi zabrinuti zbog njenih stavova i izražavaju zahvalnost majkama koje su ih drugačije vaspitavale.

- Potreban ti je muškarac, jer nisi sposobna da budeš nezavisna.

- Takav način života nije dobar za žene. Bolje da si to mišljenje zadržala za sebe.

- Zahvalna sam majci što me je vaspitavala tako da pronađem sreću u sebi, a ne da zavisim od muškarca.

- Ovo je najgora stvar koju žena može da napravi sebi – glasili su neki od komentara ispod snimka koji je Jasmin podelila na TikToku.

@jasminedinis2 In a world full of women teaching their children that their only goal is to go to university, get a good job and make money, I’m teaching my little girl to live a slow life, to be a biblical women that wants a husband & a beautiful family that she can serve daily. That joy comes from God & family, not from a career 🕊️🤍 #homesteading #tradwife #motherhood #foryoupage #stayathomemom #conservative ♬ original sound - Jasmine Dinis

Njeni stavovi o ulozi žene u porodici, braku i tradicionalnim vrednostima izazivaju različite reakcije i kontroverze, a diskusija na ovu temu i dalje traje.

BONUS VIDEO:

02:43

ARKTIČKA ENIGMA: TAJANSTVENI DOKUMENT PRONAĐEN U VAŠINGTONU: Naftno-gasni inženjer otrkio da je vlada NIKOLE PAŠIĆA planirala SARADANJU S ARKTIKOM

(Espreso/SrećnaRepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.