TRI GODINE SU U BRAKU I PLANIRAJU DECU, A ONDA: Sasvim slučajno saznali da su u SRODSTVU, ali to im nimalo ne smeta
Momak i devojka, Foto: Printscreen TikTok/nickandtylee

šok

TRI GODINE SU U BRAKU I PLANIRAJU DECU, A ONDA: Sasvim slučajno saznali da su u SRODSTVU, ali to im nimalo ne smeta

Čitavoj situaciji se smeju i nemaju nameru da se razvode

Objavljeno:

Nik i Tajli su bračni par koji je već tri godine u braku i nadaju se da će njihovu sreću upotpuniti deca. Međutim, njihova neobična priča dobila je milonsku gledanost, i to iz sasvim čudnog razloga. Naime, ispostavilo se da je ovo dvoje ljudi u srodstvu. Oni navode da ih je to iznenadilo, međutim njih dvoje međusobno veoma liče i često stranci za njih misle da su rođeni brat i sestra.

U videu koji je prikupio preko 6,4 miliona pregleda, par je saopštio neočekivano otkriće. Naime, otkrili su da su rođaci, ali umesto da se suoče sa šokom, izgleda da su odlučili da se smeju celoj situaciji. U jednom od snimaka, uz poljupce i smeh, izgledalo je da činjenica da dele iste gene nimalo ne smeta ni Niku niti Tajli.

- Da, zaista smo rođaci i da, još uvek smo u braku i da, smejemo se naglas - napisali su u objavi na TikToku, a o njima je pisao i San.

Iako nisu otkrili detalje o tome kako su saznali za svoje krvno srodstvo i koliko su tačno blisko povezani, čini se da par nije pogođen ovim neočekivanim otkrićem. Ovaj par je inače iz Jute, gde nije dozvoljeno venčati se sa rođakom iz prvog kolena, ali je potpuno legalan brak sa rođakom iz drugog ili trećeg kolena.

Jedno od najiznenađujućih otkrića je da par nije samo miran povodom svoje rodbinske veze, već planira da njihova porodica uskoro bude veća. U video-zapisima sugerišu da žele da imaju decu u budućnosti, čak i pored činjenice da deca iz srodstva mogu imati genetske mane. Ova neobična priča donosi drugačiji pogled na ljubav i odnose, istovremeno izazivajući razmišljanje o granicama rodbinske povezanosti u savremenom društvu.

Njihovi snimci pregledani su više miliona puta i izazvali su veliki broj komentara.

- Saznala sam da je moja mama imala aferu sa mojim mužem, a to nije ni najgore od svega.

- Isto se desilo i nama. Venčani smo tri godine, imamo i dete, a onda smo saznali da smo rođaci, peto koleno.

- Moj suprug i ja smo deseto koleno rođaka, skoro svako koga poznajem u Juti je na neki način moj rođak, zato ne brinite.

- Ova priča postaje sve bolja i bolja!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.