ALEKSANDRA JE ODMAH OSTAVILA DEČKA KADA JE VIDELA OVO: Zgrozila se zbog JEDNE STVARI, nije mogla da izdrži (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen Instagram/withlovefromalex

neverovatno

ALEKSANDRA JE ODMAH OSTAVILA DEČKA KADA JE VIDELA OVO: Zgrozila se zbog JEDNE STVARI, nije mogla da izdrži (VIDEO)

Ona je pokušala da mu objasni da je neophodno da koristi toalet papir, ali je on to odbio

Objavljeno:

Aleksandra Marija Klara iz Tampe, Floride, je Tiktokerka koja je privukla veliku pažnju medija i to zbog bizarnog razloga zbog kog je raskinula sa dečkom. Ona je detaljno opisala vezu u videu koji je dobio veliki broj pregleda. Aleksandra je navela da je posle izvesnog vremena koje je provela u vezi sa tim momkom jednog dana otišla u kupatilo u njegovoj kući i shvatila da je ostao bez toalet papira. Budući da se to svima često dešava, nije tome pridavala veći značaj, a svakako je kod sebe imala papirne maramice.

Ova Tiktokerka je upozorila dečka da je ostao bez toalet papira, nakon čega je on naizgled pristao da reši “problem”. Čak joj se i izvinio zbog toga, ali njoj to nije bilo tako strašno budući da svaka žena uglavnom nosi papirne maramice u torbi. Rekla mu je samo da se seti da prilikom odlaska u market na spisak stvari stavi i toalet papir i on se složio da će to prvom prilikom i uraditi.

Međutim, kada je Aleksandra navratila nedelju dana kasnije, njen tadašnji dečko još uvek nije imao wc papir u toaletu ili je delovalo da ga je opet potrošio. Opet ga je odmah obavestila o čemu se radi, ali on je rekao da je jednostavno zaboravio da ga ponovo kupi. Tek kad su jednom prilikom otišli u prodavnicu po grickalice, ova žena je saznala pravu istinu.

- Kada smo bili u marketu podsetila sam ga da treba da kupi wc papir, ali on se okrenuo pogledao me pravo u oči i rekao mi: “Ja to ne kupujem”. Bila sam zapanjena pa sam ga pitala šta koristi, a on je odgovorio da je tolaet papir prebaziđen i da koristi vlažne maramice. Pokušao je da me ubedi da i ja treba samo da koristim vlažne maramice. Odgovorila sam mu da ih koristim, ali koristim i toalet papir. On je ponovio da to neće da kupi. Rekla sam da i ja često dolazim kod njega, ali on je na to dodao: “Neće ti trebati, a i koristi vlažne maramice” - započela je izlaganje ova žena.

Aleksandra je bila vidno zapanjena onim što je upravo čula, ali je insistirala da kupe wc papir. Na kraju je ona odlučila da plati toalet papir koji će koristiti kad dolazi kod njega u posetu. Ali, ni to nije dobro prošlo.

- Otišla sam do svog automobila i izvadila jednu rolanu wc papira. Rekla sam da idem do toaleta, a po povrtaku sam svoj toalet papir, koji sam sama platila vratila u svoj auto. Pitao me je zar ga neću samo ostaviti kod njega u toaletu, ali rekla sam da nema potrebe, donosiću ga svaki put kada budem dolazila. I to sam i radila neko vreme, dok nisam uskoro ostavila tog momka - objasnila je ova dama, a onjoj je pisao i Njujork post.

Snimak je pregledan milion puta i dobio je 108.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Da li sam ja jedina koja misli da taj odvratni lik ništa ne koristi?

- Želela bih da postoji video dokaz da si ga zaista ostavila.

- Ja bih platila svoj WC papir i otišla pravo svojoj kući, što dalje od njega.

- Čim je rekao da ne koristi toalet papir, samo bih nastavila napolje iz marketa, kao da ga ne poznajem.

- Ne radi se samo o toalet papiru, radi se o gostoprimstvu.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/Srećna republika/Prenela A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.