POTROŠILA 9000 EVRA DA BI NAŠLA DEČKA, ALI SE NIJE ISPLATILO: Onda je odjednom UPOZNALA MILIONERA i OTKRILA TAJNU
Dafne, Foto: Printscreen TikTok/daphnunez

neverovatno

POTROŠILA 9000 EVRA DA BI NAŠLA DEČKA, ALI SE NIJE ISPLATILO: Onda je odjednom UPOZNALA MILIONERA i OTKRILA TAJNU

Provela je deceniju u potrazi za "onim pravim", a onda je poslušala savet stručnjaka i osvojila ljubavni džekpot

Objavljeno:

Prijateljica tiktokerke Dafne Nunez išla je godinama kod različitih savetnika za veze, ali nijedan njihov savet nije je doveo do uspešne veze. Nakon što je potrošila preko 9.000 evra, konačno je pronašla pravog savetnika koji joj je dao savet koji zaista deluje, piše Your Tango.

Defnina prijateljica provela je više od decenije u potrazi za "onim pravim", a onda je iskoristila taj savet i sada ju u srećnom braku sa multimilionerom kog voli.

Sada je taj savet besplatno podelila na svom TikToku. Ona je otkrila tajnu od 9.000 evra za uspešan spoj. Pravilo broj jedan za pronalaženje savršenog partnera je da izlazite samo s muškarcima koji podržavaju vašu žensku energiju.

Dafne je kazala da su žene su često u svojoj muškoj energiji. Rade dva posla, imaju firme i svaki dan se bore s "ljigavcima", tako da su ceo dan u svojoj muškoj energiji. Ali kada se radi o dejtovima, umesto toga želite nekoga ko vas stavlja u vašu žensku energiju.

Budući da on vodi i preuzima odgovornost tokom dejta, dopuštate mu da bude u svojoj muškoj energiji. "Sedite na zadnje sedište i dopustite mu da vas pazi i mazi", rekla je Dafne. "To omogućuje muškarcu da se oseća samouvereno i da se pokaže u najboljem svijetlu", pojasnila je.

I sama primjenjuje ovo pravilo kad je na dejtovima. "Verujte mi, sastanci će vam biti sve bolji i bolji. Ulaznice za najbolja mesta na raznim događanjima, privatni avioni, što god poželite", kazala je.

Dafneje objasnila da dopuštajući svom partneru da radi stvari umesto vas, poput rezanja hrane, možete naučiti mnogo o njemu i njegovim namerama. "U početnim fazama jako je važno videti sa kakvim muškarcem izlazite", istaknula je.

Dva meseca izlazite sa njim jednom nedeljno

Ako vas pita o vašim preferencijama i ograničenjima u ishrani, to je zelena zastavica. Ali ako, naruči nešto jeftino i brzo, to je jasan znak da mu nije stalo do vašeg zadovoljstva. Tako, takođe, možete saznati imate li slične ukuse kad je hrana u pitanju.

"Sve su ovo samo mali saveti koji će vam pomoći da shvatite je li tip s kojim izlazite idealan za vas. I ne radi se nužno o hrani. Radi se o tome kako on uzima u obzir vaše interese", pojasnila je Dafne.

Jedno od pravila glasi "dopustite mu da vas viđa samo jednom nedeljno tokom najmanje dva meseca".

"Ako na prvom sastanku muškarac kaže da želi da vas vidi preko vikenda, čak i ako se slobodni, recite mu da ste nedostupni i umesto toga planirajte nešto za sledeći vikend. To stvara misteriju i ostavlja ga da razmišlja o vama i želi više", kazala je Daphne.

"Iz sličnog razloga preporučujem da ne dopustite muškarcu da vas prati na društvenim mrežama. Ne želite da on vidi vaše objave, već želite da on sedi kod kuće i pita se: 'Što ona radi danas? Što radi večeras? Je li sa drugim muškarcem?'", dodala je.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.