STAVITE WC PAPIR NA POLICU U FRIŽIDERU I EVO ŠTA ĆE SE DESITI: Posle ovog trika nećete zanti za DRUGU TVAR
Toalet papir, Foto: X3M FOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

neverovatno

STAVITE WC PAPIR NA POLICU U FRIŽIDERU I EVO ŠTA ĆE SE DESITI: Posle ovog trika nećete zanti za DRUGU TVAR

Priznajemo da prizor može biti čudan, ali navodno će rolna toalet papira u frižideru učiniti čudo

Objavljeno:

Možda vam se mleko pokvarilo ili su ostaci ručka i hrane stajali predugo u frižideru, ali rezultat je isti - teško je rešiti se neprijatnog mirisa. No, TikTokom kruži genijalan, a jednostavan trik koji garantuje da više nikada nećete osetiti neprijatne arome kada otvorite frižider. Sve što treba da uradite jeste da u njega stavite rolnu toalet papira!

Priznajemo da prizor može biti čudan, ali navodno će rolna toalet papira u frižideru učiniti čudo - ona će upijati vlagu koja inače doprinosi razvoju buđi i neprijatnih mirisa, piše "Parade".

Stručnjaci ističu da treba menjati rolnu toalet papira svake tri nedelje, a da u iste svrhe možete iskoristiti i sodu bikarbonu koja se menja na svaka tri meseca. Obe opcije, svakako, eleminišu višak vlage.

Rolnu stavite u zadnji deo frižidera, daleko od stvari koje bi mogle da iscure, a potom je posle tri nedelje jednostavno bacite i zamenite novom. Prosto i jeftino, a iz frižidera više nikad nećete osetiti ne tako očaravajuće mirise pokvarene ili ubuđale hrane.

Bonus video:

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.