PLATILA NOKTE 40 EVRA, A IZAŠLA IZ SALONA U SUZAMA : Ovo je BLAM koji BOLI (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/tiktok/ellerycrouton

ŠTA MISLITE

PLATILA NOKTE 40 EVRA, A IZAŠLA IZ SALONA U SUZAMA : Ovo je BLAM koji BOLI (VIDEO)

Kako bi se vi poneli da nečim što vam je urađeno u salonu niste ni malo zadovoljni?

Objavljeno:

Mnoge dame same sređuju nokte kod kuće želeči da uštede koji dinar na manikiru. Međutim, ima mnogo više onih koje nisu vešte pa na manikir odlaze u salon i svoje ruke prepuštju stručnim licima. Taj mali luksuz koji dame rade za sebe nekad može biti i papreno skup što ne garantuje da ćete otići zadovoljni iz kozmetičkog salona.

Manikir, Nokti, Uv lampa
foto: Printscreen/Youtube/Oh My Gel

Jedna studentkinja je ostala šokirana i sa suzama je izšala iz salona kad je videla svoje nokte. Kako je objasnila izgledaju kao da su joj manikir "radila deca".

Eleri Krut iz Rozvela u Džordžiji podelila je objavu na svom profilu na TikTok mreži a video je ubrzo postao viralan.Studentkinja se odlučila za minimalistički trend akozmetičarki je pokazala sliku kako želi da joj nokti izgledaju. Prema ovoj fotografiji nokti su trebali da budu u obliku badema sa providnom bazom i tamnoplavim jasno definisanim lukovima po ivicama.

Uprkos tome što je ovakav manikir koštao 40 evra, devojka je pristala, ali krajnji rezultat šokirao je i nju i njene pratioce na mrežama. Linije na noktima su bile neravne a plava nijansa je potpuno nestala.

Nokti
foto: Printscreen/tiktok/ellerycrouton

- Danas ću zaspati u suzama- napisala je ona u opisu videa na Tik Toku.

Korisnici mreže su odmah iskoristili priliku kako bi dali svoje mišljenje a većina je bila zgranuta izgledom noktiju poručivši devojci da ne bi platili ni dinara za tako nešto.

@ellerycrouton respectfully crying myself to sleep tonight #fyp #nails #inspo ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

- O Bože reci mi da nisi platila za ovo.

- Izgledaju kao da ti je manikir radio dvanaestogodišnjak.

- Ovo deluje kao da je rađeno gel olovkom.

- Ovo ne može biti stvarno. Užas! Ja bih tražila da mi vrate novac - bili su neki od komentara.

Mnogi su kritikovali devojku rekavši joj da nije trebalo da napusti salo sa takvim noktima ako je bila nezadovoljna i da definitivno nije trebalo da plati manikir s kojim nije zadovoljna. Dok su joj se jedni smejali drugi su rekli da je njena dužina noktiju nezahvalna i da kozmetičarka nije mogla mnog toga da uradi sa njima.

Nokti
foto: Printscreen/tiktok/ellerycrouton

Iako su mnoge žene skeptične i nerado odlučuju da ovu vrstu manikira rade same kod kuće, ima i onih koje tvrde da to nije nikakva nauka i da se lako i brzo može naučiti. Na ovaj način izbegle su razočarenje u salonima i bacanje novca na loš rad manikirke.

04:29

Milica Polskaya: Nisam sponzoruša, rodila sam mužu četvoro dece!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.