MAJKA UZBURKALA INTERNET SVOJIM SAVETIMA: '' Momci mojih ćerki MORAJU da se pridržavaju OVIH pravila''
Majka savetuje, Foto: Printscreen/Tik-Tok/Katclark86

jedna je majka

MAJKA UZBURKALA INTERNET SVOJIM SAVETIMA: '' Momci mojih ćerki MORAJU da se pridržavaju OVIH pravila''

Majka ih savetuje kako da se ponašaju u izlasku

Objavljeno:

Svojom objavom o očekivanjima koja ima od mladića koji žele da izlaze sa njenim ćerkama, jedna majka je napravila pometnju na TikToku. Ket Klark je ispričala kako treba da se ponaša njen potencijalni zet, uključujući i to koliko dugo treba da sačeka pre nego što bude spavao u istoj sobi sa njenom ćerkom.

- Moja ćerka je upravo na sastanku i mnogi me pitaju koja su moja pravila za izlaske. Pa, prvo pravilo je da imaju puno strpljenja jer moje devojke znaju da budu vrlo drske - našalila se.

Katclark86
foto: Printscreen/Tik-Tok/Katclark86

Zatim je nastavila da objašnjava ostala pravila koja ima, pa je navela da su ona i ćerka rođene istog dana, te da je ćerkin bivši dečko doneo obema poklone. Objasnila je da su zbog toga njena očekivanja vrlo visoka i da traži jako puno od mladića.

Dodaje da momci njenih ćerki ne smeju da prespavaju kod njih, osim ako nisu u ozbiljnoj vezi najmanje šest meseci, kao i da pre toga ne želi ni da upozna potencijalne zetove.

Sledeće što je navela bilo je da momak i njegova porodica treba da budu zabavni, jer ako stvari postanu ozbiljne, ne želi da joj tokom praznika sa njegovima bude dosadno. Međutim, tek poslednje pravilo izazvalo je pravu raspravu. Ket je rekla da dečko ne može da pozove njenu ćerku na večeru i da očekuje da ona sama plati svoj obrok.

"Ja sam mama dečaka i slažem se sa svim, osim sa zadnjim pravilom. 2023. je godina i oba pola mogu da plate svoju večeru”, “Ne znam za vas, ali ja svoje ćerke učim da dele račun, jer niko nije dužan da im išta plaća. Treba da budu nezavisne, a ne da se oslanjaju na druge”, bunili su se njeni pratioci.

BONUS VIDEO:KAKO ĆU JA TO DA DRŽIM U RUKAMA? Aleksandra Mladenović otkrila o čemu je maštala kao dete i kad planira DA POSTANE MAJKA

03:48

KAKO ĆU JA TO DA DRŽIM U RUKAMA? Aleksandra Mladenović otkrila o čemu je maštala kao dete i kad planira DA POSTANE MAJKA

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.