OVO SU TAJNI ZVUKOVI KOJE MAČKE VOLE I NA KOJE ĆE ODMAH REAGOVATI: Jedna žena je isprobala i STVARNO RADI (VIDEO)
Mačka, Foto: Profimedia

neverovatno

OVO SU TAJNI ZVUKOVI KOJE MAČKE VOLE I NA KOJE ĆE ODMAH REAGOVATI: Jedna žena je isprobala i STVARNO RADI (VIDEO)

Jedna korisnica TikToka je podelila video snimak sa zvukom koji je privlačio njenu mačku, a iznenađujuće, i drugi vlasnici mačaka su primetili iste reakcije kod svojih ljubimaca

Objavljeno:

Na svom TikTok profilu, korisnica je otkrila tajanstveni zvuk koji je koristila kako bi privukla svoju mačku. Taj zvuk je bio snimak oglašavanja druge mačke. Svaki put kad bi pustila taj snimak, njena mačka bi odmah trčala ka njoj. Slično iskustvo je imala i druga korisnica TikToka. Kada je i ona pustila isti snimak, i njena mačka je reagovala i došla do nje.

Ovaj snimak je postao izuzetno popularan među vlasnicima mačaka, te su mnogi odlučili da provere reakciju svojih ljubimaca. Ispostavilo se da svaka mačka na neki način nepogrešivo prepoznaje oglašavanje druge mačke i reaguje na njega. Video je do sada prikupio više od 23,4 miliona pregleda i na hiljade komentara.

Među komentarima, ljudi su pisali stvari kao što su: "Ovo zaista funkcioniše!", "Moja mačka me je upravo ugrizla!", "Sve moje mačke su dotrčale i počele tražiti novu mačku!", "Moja mačka je spavala kad sam pustio zvuk, a onda je iznenada skočila!".

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.