ZAPROSIO JE DEVOJKU NASRED PUNE PLAŽE, A ONDA SE POJAVILA ONA: Kad je progovorila, nastao je apsolutni muk (VIDEO)
Muškarac prosi ženu, Foto: Printscreen/TikTok/warngwarng

SVAŠTA

ZAPROSIO JE DEVOJKU NASRED PUNE PLAŽE, A ONDA SE POJAVILA ONA: Kad je progovorila, nastao je apsolutni muk (VIDEO)

Usred prosidbe, desila se neočekivana situacija

Objavljeno:

Mladom paru prosidbu iz snova pokvarila je radoznala "komšinica" na plaži. Zenika Lanca je na TikToku pokazala romantičnu proslavu koju je organizovao njen dečko dok se spremao da je pita hoće li da se uda za njega. Međutim, stvari nisu baš išle kako je planirano.

Istini za volju, prosidbe na javim mjestima, a pogotovo plažama, uvek su riskantne. Zenikin sada verenik postavio je šator s tortom, belim stolnjakom i desetinama jastuka uz njega. Na torti piše: "Hoćeš li da se udaš za mene?", a u pozadini je postavio i znak s istim rečima.

Kada je kleknuo na jedno koleno, nepoznata žena im je upala u kadar kako bi vratila znak koji se prevrnuo. Umesto da nakon toga ode, ona nastavlja da prekida poseban trenutak para i čak se čini da traži da pogleda prsten dok se par grli.

@warngwarng

Please be mindful of other people's once in a lifetime event! You never know you're already ruining it ? But i won't have this any other way! I'll redo this all over again ???

♬ original sound - Zenicca Llanza

"Kako brzo pokvariti prosidbu", napisala je Zenika na TikToku. "Molim vas, pripazite na ovakve stvari koji se ljudima događaju jednom u životu. Nikad ne znate da li ste ih upropastili", poručila je tiktokerka.

"Prvih nekoliko sekundi može se pripisati dobrim namerama, ali ostatak lošim manirima", "Razbolela sam od muke dok sam gledala ovo", "Užas, umesto da ode sve se više petlja", samo su neki od komentara ispod videa koji je prikupio više od 730.000 pregleda na TikToku.

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.