POSADILI SU PSA ZA STO I POČELI DA MU PEVAJU PESMU: Zbog onoga što se desilo, svi pričaju o NJEMU (VIDEO)
Pas slavi rodjendan, Foto: Printscreen TikTok/acemory

SREĆAN MU ROĐENDAN

POSADILI SU PSA ZA STO I POČELI DA MU PEVAJU PESMU: Zbog onoga što se desilo, svi pričaju o NJEMU (VIDEO)

Pas je imao neočekivanu reakciju na pesmu za rođendan

Objavljeno:

Ovaj urnebesan snimak je postao pravi hit na internetu, pokazujući kako ponekad i naši ljubimci mogu imati iste smešne reakcije kao i mi

Pre nekoliko dana, američki buldog po imenu Ajs je proslavio svoj treći rođendan. Njegovi vlasnici su odlučili da podele snimak njegovog slavlja. Taj snimak je do sada privukao ogromnu pažnju, sa čak 24,3 miliona pregleda.

U snimku se vidi kako Ajs izgleda prilično nelagodno dok mu vlasnici pevaju rođendansku pesmu. Ova smešna reakcija nasmejala je milione korisnika društvenih mreža.

Reakciju Ajsa na rođendansku pesmu mnogi gledaoci su mogli da razumeju i poistovete se s njim. Komentari ispod videa su bili prepuni smeha i empatije. Jedan komentar je glasio: „Ima isti izraz lica kao i ja kada mi neko otpeva 'Srećan rođendan'“. Drugi su dodali: „Znači, nisu samo ljudi neprijatni u ovakvim situacijama“, dok je treći komentar glasio: „Ovo je kao kad konobar u restoranu počne da peva 'Srećan rođendan' vama“. Mnogi su se nasmejali i identifikovali sa Ajsom, introvertima koji se suočavaju sa sličnim situacijama.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.