RADILA JE U SALONU NAMEŠTAJA NJENOG SUPRUGA, A ONDA JE DOŠAO ELEKTRIČAR DA JOJ SE NABACUJE: Ostavio ljubavnu poruku
Foto: Printscreen TikTok/maceon.mccracken

video

RADILA JE U SALONU NAMEŠTAJA NJENOG SUPRUGA, A ONDA JE DOŠAO ELEKTRIČAR DA JOJ SE NABACUJE: Ostavio ljubavnu poruku

Pojedini radnici ne prezaju ni od čega, a ovaj je bio prilično uporan

Objavljeno:

Mejsion Mekreken je žena koja je srećno udata i koja povremeno radi u salonu nameštaja koju drži njen suprug. Često se dešava da je njen muž u izložbenom salonu nameštaja, tako da ona ostaje u magacinskom prostoru gde se nlazi njena kancelarija. Salon nameštaja je skoro otvoren i potrebno je još mnogo popravki i uređivanja.

- Kada sam mu rekla da dođe da mi pomogne rekao je kako mu se dopada da mu govorim šta da radi. To mi je bilo čudno, ali sam izignorisala. Nakon što smo pomerili krevet morao je o toaleta, morao je da prođe kroz moju kancelariju. Kada se vratio rekao mi je da sam prelepa i da razočarao kada je saznao da sam udata, ali da njemu to ne smeta i da ga pozovem ukoliko želim da se zabavim - rekla je ova žena na Tik-toku, a o tome je pisao i Dejli Star.

Električar je izgleda bio prilično uporan, iako je video da ga Mejson odbija, i nije ga mrzelo da se vrati i da joj ostavi poruku napisanu na licu mesta.

- Kada je izlazio rekao je da jedva čeka da se vidimo i da mi je ostavio poruku na krevetu koji smo zajedno pomerali i bila sam šokirana. Napisao je da ne želi da mi pravi probleme pošto sam udata, ali da bi zaista želeo da provede vreme sa mnom - objasnila je Mekrekenova.

Sve je rekla svom suprugu koji je odmah kontaktirao njegovog direktora i objasnio mu situaciju, ali se majstor vadio na priču da je sve veliki nesporazum. S obzirom da Mejson i dalje čeka mnogo popravki, plaši se da bi taj isti čovek mogao da se vrati i da je proganja.

Rekcije korisnika ove društvene mreže su brzo usledile.

- Ne bi trebalo da trpite nikakvo maltretiranje na poslu i to u sopstvenoj prodavnici, odmah ga prijavite.

- Ne rizikujte da vam dođe opet, pozovite njegovu firmu i prijavite ga.

- Ukoliiko ne mogu da ga sankcionišu neka vam bar pošalju drugog radnika.

- Zapanjen sam šta ljudi sebi daju za pravo - glasili su samo neki od komentara.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.