ZA OVOM LEPOTICOM SA INTERNETA SU SVI POLUDELI: Evo koja se JEZIVA PRIČA krije iza nje, OSTAĆETE U NEVERICI (VIDEO)
Milla Sofia, Foto: Printscreen/Tik-Tok/gotdamn10

ŠOKANTNO

ZA OVOM LEPOTICOM SA INTERNETA SU SVI POLUDELI: Evo koja se JEZIVA PRIČA krije iza nje, OSTAĆETE U NEVERICI (VIDEO)

Njeni obožavaoci misle da su pronašli pravu ljubav ali ona nije prava.

Objavljeno:

Influenserka je i dalje popularna uprkos svemu

Mila Sofija je influenserka generisana veštačkom inteligencijom čije fotografije na Tviteru i TikToku prikupljaju hiljade lajkova obmanutih korisnika društvenih medija, izvestio je Futurizam. Njeni obožavaoci misle da su pronašli pravu ljubav ali ona nije prava.

- Ja sam devetnaestogodišnja virtuelna devojka iz Helsinkija u Finskoj. Napravio me je AI. Proverite moje druge naloge na društvenim mrežama sa linka ispod - piše u Tviter biografiji na Sofijinom nalogu.

Sofija na svom verifikovanom nalogu na Tviteru, sigurno je lažna, ali njenih 7.790 pratilaca ne može a da ne uzdiše nad njenim fotografijama u bikiniju u Grčkoj.

@?? Milla Sofia ?? What a goddess ? the best there ever is!!!! ???❤️?? #followher #follow#love #like #model #beautiful #perfect #perfection #18 #inlove #trending #tiktokindia #viral #tiktok #duet #foryoupage #foryou #wifey #wifeymaterial #omg #challenge #hermosa #latina #fyp #wow #imagine #fit #modeling #sexy #likes ♬ No.1 - Kana Nishino

- Vau, pogledaj se, tako zapanjujuće lepa sa prelepim osmehom.

- Hvala za još jedan sjajan pogled na Santorini! U belom bikiniju izgledate divno, neverovatno, lepo, lepo, prelepo, zapanjujuće i oduzimate dah. Uživajte u vremenu. Tužno je videti kako odlaziš. Imate divan osmeh. Hvala vam.

02:48

INFLUENSER ALEKSANDAR MOJIĆ OTKRIO ŠTA GA PORAŽAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ljudi su primitivni! Pre će da bace hejt nego pohvalu

(Espreso/Najžena.alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.