OVA DEVOJKA DOSLOVNO LETI NEKOLIKO METARA IZNAD VODE: Akrobacije su NEVEROVATNE, ali VILICA ISPADA kada vidite TELO
Devojka leti iznad vodi, Foto: Printscreen/ TikTok/ennissaaaaa

svaka čast

OVA DEVOJKA DOSLOVNO LETI NEKOLIKO METARA IZNAD VODE: Akrobacije su NEVEROVATNE, ali VILICA ISPADA kada vidite TELO

Devojka po imenu Enisa se profesionalno bavi upravljanjem vodenim džet pekom, i ono što radi će vas doslovno hipnotisati

Objavljeno:

Ova devojka ne samo što je agilna i neverovatno talentovana, toliko je zgodna da ćete kao hipnotisani pratiti svaki njen pokret dok upravlja mašinom koja joj omogućava let iznad vode.

Enisa se profesionalno bavi ono što se na engleskom zove "jet pack", a mićemo reći da se profesionalno bavi letenjem iznad vode. Ona na svojim brojnim videima pravi najrazličitije akrobacije.

I kao da njeni pokreti nisu dovoljni da nas očaraju, ona je toliko lepa i zgodna, da vi nemate drugu mogućnost nego da repetativno gledate jedan te isti video snimak nje kako osvaja vodene površine.

Savršen balans, zar ne? To je ono što ste prvo primetili? Šalu na stranu, neverovatno talentovana Enisa izvodi zaista sjajne triove po vodi, a priznajemo joj i veliku lepotu lica i tela.

Izgleda kao neki super heroj sa svojim savršeno zategnutim nogama i akrobacijama u vazduhu. Pogotovo u belom kupaćem kostimu:

Očigledno je da Enisa ima brojne fanove koji često dolaze da gledaju njene akrobacije, i od kojih dobija cveće i brojne poklone. I kao što na svakom svom videu naglašava: Ne pokušavajte ovo kod kuće, sve što vidite na snimku rade obučeni profesionalci.

TIKTOKER ZGROŽEN PRIZOROM NA LETOVANJU U HRVATSKOJ: Skočio je u more, a onda video nešto od čega mu se ŽELUDAC PREVRNUO:

00:57

TIKTOKER ZGROŽEN PRIZOROM NA LETOVANJU U HRVATSKOJ: Skočio je u more, a onda video nešto od čega mu se ŽELUDAC PREVRNUO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.