FOTOGRAFKINJA DOŠLA NA POSAO, PA NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Gosti gledali ŠTA SE DEŠAVA, ovo se RETKO VIĐA
Foto: Printscreen/TikTok/ kamz_al

PLAKANJE

FOTOGRAFKINJA DOŠLA NA POSAO, PA NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Gosti gledali ŠTA SE DEŠAVA, ovo se RETKO VIĐA

Međutim, prvi dan na poslu ove TikTokerke, koja je počela da radi kao fotograf na venčanjima, pretvorio se u pravi fijasko

Objavljeno:

Kada ste konačno, posle mnogo upornosti i strpljenja stigli do prave šanse i željenog posla, prvi dan na poslu je sasvim blizu, a vi shvatate da je mnogo pitanja i nepoznanica pred vama. Većina ima želju da ostavi što bolji utisak, ali trema ne može da izostane.

Iako nove životne odluke, nove situacije i novo okruženje nose neizvesnost, veru u sebe i pribranost treba sačuvati. Međutim, prvi dan na poslu ove TikTokerke, koja je počela da radi kao fotograf na venčanjima, pretvorio se u pravi fijasko.

Kao i većina, verovatno pod velikim uzbuđenjem i stresom ona se suočila sa veoma neprijatnom situacijom. Naime, dok je devojka pokušavala da uhvati lep kadar mlade koja je svoj najlepši dan proslavlja na bazenu u društvu roditelja koji je dovode na poslavu, fotografkinja je zakoračila unazad, nagazila na ivicu bazena i završila u vodi. Ono što je najveća tragedija jeste da niko od gostiju nije prišao da joj pomogne već su je samo bledo gledali.

Iako je ovo trebalo da bude njen prvi i neverovatno uspešan dan na novom poslu, na žalost, realnost je bila potpuno drugačija. Ona je u opisu objave napisala "danas sam startovala kao fotograf za venčanja i evo šta se dogodilo".

Komentari su počeli da se nižu i video je postao popularan za kratko vreme.

- Ja bih ostala ispod vode.

- Kamera je uništena.

- Otplivala bih do kuće.

- Ovo deluje toliko opasno.

- Plakala bih ispod vode - komentarisali su TikTokeri.

Iako je mnoge ova nezgoda nasmejala, većina je rekla da je mogla da se povredi i da situacija nije uopšte smešna. Drugi su osudili goste koji su stajali sa strane i nisu prišli da pomognu devojci u nevolji, ali ona je pokazala da je pravi profesionalac bez obzira na sve.

Bonus video:

01:24

MODNI FOTOGRAF JE SLIKAO VODITELJKU USRED EMISIJE! Otkrio trikove za lepši izgled, ALI JEDNA STVAR JE NAJVAŽNIJA!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.