DIREKTORKA U SE*SI IZDANJU DOŠLA NA POSAO: Svi gledaju u njen MINIĆ koji otkriva PREVIŠE (VIDEO)
Direktorka, Foto: Printscreen TikTok/deefc07

video

DIREKTORKA U SE*SI IZDANJU DOŠLA NA POSAO: Svi gledaju u njen MINIĆ koji otkriva PREVIŠE (VIDEO)

Poslovni dres kod bi trebalo da se poštuje, ali u slučaju Danijel Ormond to nije nužno, kako ona tvrdi, budući da je svima šefica

Objavljeno:

Mnoga radna mesta, kao i ustanove, imaju jasno propisan način oblačenja od kog nema mnogo odstupanja. Popularno rečeno "dres kod" nalaže da suknje budu uglavnom do kolena, a ukoliko su iznad kolena ne smeju da budu kraće od dužine ruku koje u opuštenom stanju padaju pored tela.

Kratke pantalone i šortsevi, kao i mini-suknje ne dolaze u obzir. Isto važi i za top-majice ili one koje su na bretele. Ukoliko se i nose, mora se obući nešto preko toga.

Sandale koje imaju otvorene pete ili prste se takođe ne dozvoljavaju, ali to već zavisi od ustanove do ustanove koja diktira određeni dres kod.

Zaposleni tako moraju da dolaze na posao tačno onako kako je predviđeno, ali pojedini direktori zato sebi daju oduška. Budući da je šef firme taj koji donosi sve odluke, jedna direktorka se osetila dovoljno smelo da nosi na posao šta god joj padne na pamet. Mnogi bi rekli da ona u kancelariju dolazi kao u diskoteku, ali ona za to ne daje ni 5 para, a redovno svoje odevne kombinacije deli i putem TikToka.

Danijel Ormond je direktorka firme u kojoj radi. Ona navodi da je svesna toga da njen način oblačenja nije adekvatan, ali smatra da zaposleni na njene poteze mogu da "zažmure na jedno oko", budući da im je ona nadređena. Ona je tako podelila video na kome je napisala "Radim do kasno, neprimereno obučena, srećan petak". Na snimku je u crvenom topu sa kratkim rukavima, koji otkriva njen ceo stomak. Ništa bolja situacija nije ni u donjem delu, budući da je Ormondova ponela mini teksas suknjicu koja otkriva cele njene noge, a obula je braon sandale manjih potpetica koje imaju otvorene i prste i petu.

Komentari su u najvećoj meri podržali način oblačenja te direktorke, koja je i mama dvoje mališana, prenosi San.

- Vau, voleo bih i ja da radim sa tobom do kasno -

- Ženo, izgledaš prelepo! -

- Šta te briga kako se oblačiš, sve dok šefu ne smeta, a jasno je da si jedini šef tu ti -

- Ja ne bih imao ništa protiv da tako radiš u mom bliskom okruženju -

- Koja je firma u pitanju i primate li nove radnike? -

- Voleo bih da si mi ti šefica - ređale su se oduševljene reakcije.

Danijel očigledno voli da se oblači krajnje provokativno. Tako je na listu njene garderobe za posao dospeo i čipkani crni top, tačnije nešto nalik malo širem brushalteru, mini suknja od skaja, ili crna majica čipkanih rukava i dubokog dekoltea. Tu majicu Ormondova je uparila takođe sa mini suknjom koja jedva da se suknjom može nazvati u pravom smislu reči, a njeni fanovi nisu štedeli na pohvalama.

- Da li razmišljam da se pojavim na OnlyFans platformi, naravno da da - stoji u njenom opisu.

Usledile su reakcije.

- Niko ne bi trebalo da osporava tvoj način oblačenja, ti si raj za oči -

- Izgledaš fantastično -

- Samo napred, OnlyFans plače za tobom -

- Voleo bih da sam tvoj kolega - samo su neki od komentara.

ODUVEK SAM ŽELELA DA POKAŽEM SEBE U SEKSI IZDANJU Milica Dabović bez dlake na jeziku: Htela sam da naplatim svoj izgled!:

00:44

ODUVEK SAM ŽELELA DA POKAŽEM SEBE U SEKSI IZDANJU Milica Dabović bez dlake na jeziku: Htela sam da naplatim svoj izgled!

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.