ČIM MU SE DEVOJČICA OBRATILA U KOLIMA POČEO JE DA PLAČE: Samo je GLEDAO u nju, a onda... (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/yt_itshakii

POGLEDAJTE TO

ČIM MU SE DEVOJČICA OBRATILA U KOLIMA POČEO JE DA PLAČE: Samo je GLEDAO u nju, a onda... (VIDEO)

Mnoge mame mogu da posvedoče kako njihova deca imaju odličan odnos sa svojim očuhom i da na njega buvalno gledaju kao na svog biološkog oca

Objavljeno:

Odrastanje dece sa samohranim roditeljem je veoma teško, koliko god imali dobre uslove. Jedan od roditelja u tom slučaju nedostaje i to mesto ne može da popuni niko. Ipak, kada su deca mala odrastanje uz očuha ne mora da im bude nužno teško budući da se adaptiraju na njegovo prisustvo i stvaraju neku vezu sa njim.

Mnoge mame mogu da posvedoče kako njihova deca imaju odličan odnos sa svojim očuhom i da na njega buvalno gledaju kao na svog biološkog oca.

Jedna devojčica je to pokazala u jednoj objavi kada je u automobilu dok je sedela sa svojom majkom, očuhom i polusestrom, njega u jednom trenu nazvala "tata", upitavši ga kako mu je protekao dan.

Majka i ćerka
foto: Printscreen/TikTok/yt_itshakii

Zatečen onim što je čuo, čovek je pogledao u suprugu pa nedugo nakon toga iza u devojčicu, upitavši je "Da li si me ti upravo nazvala ocem?", što je devojčica potvrdila uz osmeh odobravanja njene majke.

Dirnut scenom, čoveku su zasuzile oči. Uhvatio se u jednom trenutku za glavu dok mu je žena objašnjavala kako njegova pastorka želi već duže vreme tako da mu se obrati i da joj je to otkrila jednom prilikom.

- London, slušaj me. Ulepšala si mi dan sada. Ovo mi je najsrećniji dan ikada. Ovo mnogo cenim. Volim te i ne gledam te drugačije od Skarlet. Volim te kao moju ćerku. - rekao je dirnuti očuh.

- Volim te više - priznala je devojčica.

Muškarac je zatražio da ga zagrli, nakon čega je devojčica to i učinila, dok je majka sedela pored i posmatrala emotivno celu situaciju, osmehujući se zbog toga što joj je bilo drago videti kako se dobro slažu njeni voljeni.

Očuh je rekao svojoj pastorki da je on tu za nju uvek. Snimak je na TikTok mreži sakupio čak 3,9 miiona sviđanja i preko 30000 komentara ljudi koji su u ovome videli iskrenu ljubav i dobrotu.

- Nemoj nikada da joj slomiš srce moj čoveče -

- Ovo je posebno. Pokaži joj kao bi trebalo da bude voljena i tretirana od svog čoveka jednom. Volim ovo -

- Plačem -

- Budi ponosan, ti si sada njen primer -

- Ovo je dragocenije od zlata -

- Mnogo znači kada te ta deca nazovu tatom. Znači odlično radiš neke stvari - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su ispričali svoja slična iskustva rekavši da je to najveća satisfakcija za njih da naprave vezu sa decom svojih supruga na pravi način. Da je iskrena ljubav i briga u pitanju, mnogi su potvrdili komentarišući kako se u očima i u tonu ovog mladog muškarca vidi da zaista brine o toj devojčici i da mu je njena sreća jednako važna kao da mu je prava ćerka. Mnogi su priznali da ih je ova scena dirnula i izmamila suze, poručivši očuhu da nastavi tako i da devojčici ne uništi očekivanja.

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.