IMALA JE TAJNOG OBOŽAVAOCA KOJI JOJ JE UPLAĆIVAO NOVAC ZA EKSPLICITNE FOTKE: Kada je shvatila KO JE TO SLEDILA SE
Talija, Foto: Printscreen TikTok/ta1laaa

Video

IMALA JE TAJNOG OBOŽAVAOCA KOJI JOJ JE UPLAĆIVAO NOVAC ZA EKSPLICITNE FOTKE: Kada je shvatila KO JE TO SLEDILA SE

Kako je sumirala, u samo dva meseca očuh je potrošio gotovo 1300 dolara na njen sadržaj

Objavljeno:

Devojku po imenu Talija Medison je šokiralo saznanje o njenom "tajnom obožavaocu", koje je kasnije razorilo porodične odnose.

Ona je otkrila je "kriva" za uništenje maminog braka nakon što je saznala da je njen očuh potrošio gotovo 1330 dolara (oko 145.000 dinara) na njene fotografije i video-snimke eksplicitnog sadržaja na jednom sajtu.

U video-snimku objavljenom na "TikToku" dodala je da je mamin partner čak otišao korak dalje i zatražio više "prilagođenog sadržaja".

- Dakle, kada sam prvi put pokrenula svoju veb stranicu, imala sam tog kupca koji je bio moj kupac broj jedan, kupio je sve što sam mu poslala, bio je moj sledbenik od samog početka. Razgovarali bismo svaki dan, postavljao je prilagođene zahteve, vrlo specifične stvari, a imao je i vrlo specifično korisničko ime na veb stranici.

Napominje da je svog očuha poznavala od svoje 11. godine.

Kako je sumirala, u samo dva meseca očuh je potrošio gotovo 1300 dolara na njen sadržaj.

Razotkrila ga je putem "TikToka", gde je takođe pratio, tako što se pored njegovog imena pojavilo obaveštenje da broj telefona ovog korisnika ima u svojim kontktima.

- O Bože, poziv dolazi iz kuće. Potpuno sam poludela pokušavajući da shvatim ko je ta osoba iz mojih kontakata - dodala je.

- Suzila sam izbor na šest ljudi, a jedan od njih bio je moj očuh. Otišla sam sa svojim predosećajem i poslala poruku na nalog veb-stranice i rekla, "Znam ko je ovo". U roku od dva minuta, dobila sam poruku od svog očuha u kojoj je pisalo, "Hej, Tej, možemo li da razgovaramo?" - priča dalje Talija.

Talija je tada otkrila da je njena majka ostavila tog čoveka zbog ove bizarne situacije,

- Ali da, ako želite da razgovarate o porodičnoj traumi, moj očuh me gledao kako imam odnose sa partnerom dva meseca - zaključila je u video-snimku.

Majke i snajke:

00:49

Majke i Snajke

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.