PROVOKATIVNA RUSKINJA SE ŠETA GRADOM BEZ BRUSA: Poznata je po mnogim VEŠTINAMA, a JEDNA joj BAŠ IDE OD RUKE (VIDEO)
Ruskinja sa Only fansa, Foto: Printscreen/TikTok/riwww

TIKTOK

PROVOKATIVNA RUSKINJA SE ŠETA GRADOM BEZ BRUSA: Poznata je po mnogim VEŠTINAMA, a JEDNA joj BAŠ IDE OD RUKE (VIDEO)

Slava Valiuline je neverovatnom brzinom porasla od tada, a zadivljujuća brineta voli da objavljuje komedije, ples i modne video-zapise na TikToku

Objavljeno:

Mnoge influenserke nakon što ostvare popularnost na društvenim mrežama, da bi poboljšale svoje prihode, otovre OnlyFans nalog. Sa odgovarajućom publikom sa TikToka ili Instagrama, koja počinje daih prati i na ovoj platformi.

Renatu Valiulinu je šira publika bolje upoznala u novembru 2021. godine, nakon što je dala intervju u jednoj ruskoj emisiji za upoznavanje. Slava Valiuline je neverovatnom brzinom porasla od tada, a zadivljujuća brineta voli da objavljuje komedije, ples i modne video-zapise na TikToku.

Ruska lepotica Renata Valiulina osvojila je OnlyFans, Instagram i TikTok svojim nečuveno dobrim izgledom, ali ima skrivenu ljubav premaborilačkim sportovima i borbi.

@riwww

i need to stop buying costumes

♬ What - .

Renatu Valiulinu je šira publika bolje upoznala u novembru 2021, nakon što je dala intervju u jednoj ruskoj emisiji za upoznavanje. Slava Valiuline je neverovatnom brzinom porasla od tada, a zadivljujuća brineta voli da objavljuje komedije, ples i modne video-zapise na TikToku.

Na jednom od snimaka čak se može videti njen salto pre nego što zgrabi nešto što izgleda kao mač i osvetnički zamahne njime.

Njen glavni tok prihoda je njena TikTok slava, a odnedavno i njena popularnost na platformi eksplicitnog sadržaja "OnlyFans", na kojoj više otkriva, nego što pokriva.

Niz Renatinih raskošnih slika na svim njenim platformama takođe pokazuje njene avanture širom Sjedinjenih Država, uključujući Kaliforniju, Njujork i Nevadu.

Zahvaljujući tome, uspela je da dobije poslove kao ambasadorka brenda, pre svega za poznati brend ruksaka.

MLATE LOVU OD GOLIH SLIKA NA ONLI FENSU! Pogledajte koliko koštaju EKSPLICITNI snimci Šavije, Jelene Krunić, Mace i ostalih:

02:01

MLATE LOVU OD GOLIH SLIKA NA ONLI FENSU! Pogledajte koliko koštaju EKSPLICITNI snimci Šavije, Jelene Krunić, Mace i ostalih

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.