ZAJEDNO PROVELI VRELU NOĆ: Sada ga traži po celom svetu da bi mu rekla JEDNO, on ima 19 godina, ona 30! (VIDEO)
Britanci, Foto: Printscreen/TikTok/sarah.jayne.snow

horor

ZAJEDNO PROVELI VRELU NOĆ: Sada ga traži po celom svetu da bi mu rekla JEDNO, on ima 19 godina, ona 30! (VIDEO)

30-godišnja Sara Džejn Snou objavila je kratak video na TikTok-u koji se sastoji od nekoliko fotografija

Objavljeno:

Iako još ne znamo kraj, već izaziva poprilično interesovanje hiljada internet korisnika. Glavne uloge tumače Britanci: 30-godišnjakinja i 19-godišnjak. Par je zajedno proveo vrelu noć, o čemu su pisali svetski mediji.

30-godišnja Sara Džejn Snou objavila je kratak video na TikTok-u koji se sastoji od nekoliko fotografija. Vidimo, između ostalih, misterioznog mladića kojeg traži Britanka.

@sarah.jayne.snow Anyone know this guy from Glasgow I met in Tenerife 5/6th August, he works in Braehead Shopping Centre (or did, not sure anymore) #helpmefindhim #getthisonhisfyp #findhim #fyp #tenerife #glasgow #holiday ♬ Never Forget You - Noisettes

Ispostavilo se da je u avgustu prošle godine žena bila na odmoru na španskim Tenerifima. U jednoj od lokalnih diskoteka upoznala je deceniju mlađeg Škota. Došlo je do zbližavanja između njih, što je rezultiralo, kako se ubrzo ispostavilo ... trudnoćom.

Britanka ističe da ne zna ni ime mladića. Sve što zna je da ima 19 godina i da dolazi iz Glazgova.

Ova 30-godišnjakinja napominje da je sada u poslednjem mesecu trudnoće. Ona čeka dečaka. Kao dokaz je pokazala ultrazvučnu fotografiju.

Tiktokerka ne želi da tera 19-godišnjaka naočinstvo

Sa snimaka saznajemo da ona ne želi novac od tinejdžera i ne želi da forsira vezu sa njim. Sve što želi, naglašava, jeste da otac njenog sina i njegova porodica znaju sve. Ona se nada da će njen video doprineti tome.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.