SKINULA SE NA SRED ULICE, PROLAZNICIMA POPADALE VILICE: Evo kako izgleda PRAVA ŽENA u DONJEM VEŠU (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/henryjimenezkerbox

Anđeo

SKINULA SE NA SRED ULICE, PROLAZNICIMA POPADALE VILICE: Evo kako izgleda PRAVA ŽENA u DONJEM VEŠU (VIDEO)

Šetajući samouvereno odisala je posebno atraktivnošću i privlačila poglede radoznalih prolaznika koji nisu krili oduševljnje njenom pojavom i stavom

Objavljeno:

Sigurno ste čuli nekada da nije važno ni kako izgleda ni šta je obukla, već kako sve to nosi, i kakva joj je energija, kad su žene i privlačnost u pitanju. I slažemo se ne ide harizma ne ide svima od ruke. Ali ova manekenka sa TikToka je profesionalno odradila svoj posao.

Većina zgodnih i atraktivnih devojaka danas je nesigurna i možda nikada ne bi pristala da se fotografiše za neki brend donjeg veša. Profesionalni model Ela Halikas i pored svog viška kilograma, ne libi se da bez pogovora ispozira kada god se to od nje zahteva i kada prilike nalažu.

Poznati fotograf Henri Jimenez Kerboks odlučio je u dogovoru sa njom napravi set fotografija za neki brend, tako što bi Ela ostala u izazovnom čipkanom vešu koji je nosila ispod haljine. Ona se bez dvoumljenja skinula i nakon što joj je nabacio "krila" poput Viktorijinih anđela, manekenka je počela da pozira.

Šetajući samouvereno odisala je posebno atraktivnošću i privlačila poglede radoznalih prolaznika koji nisu krili oduševljnje njenom pojavom i stavom. Momci su zastajali i želeli da se fotografišu sa njom. Ništa je nije omelo da posao profesionalno do kraja odradi, a kada je pogledala fotografije na kraju nije mogla da veruje koliko su bile dobre. Snimak je na TikToku pokupio 1,4 miliona lajkova.

@henryjimenezkerbox The gorgeous model is @ellahalikas ✨?? LIKE FOR PART 2 BTS BY @kasey.kerbox ♬ Only Girl (In the World) - Sassydee

- Ona izgleda bolje nego modeli Viktorijinih anđela -

- O Bože...zapanjujuća je -

- Izgleda apsolutno neverovatno! Jedva čekam da vidim slike!-

- Samopouzdanje je neverovatno. Apsolutno je zapanjujuća -

- Briljantan posao. Izgleda senzacionalno - nadovezivali su se komentari oduševljenih korisnika mreže.

Mnogi su prokomentarisali da bi na taj način trebalo da se reprezentuje lepota i njeni standardi a ne kako se to danas čini. Tiktokeri su se složili da izgleda lepše od mnogih regularnih modela i da je njeno samopouzdanje nešto što je na njoj najlepše i što je definiše.

Mnoge žene su se složile da je ona prava inspiracija mnogim damama kako treba uživati u sopstvenoj koži i biti zadovoljan svojim izgledom.

- Ovo ja zovem lepotom! Dođavola! - zaključila je jedna Tiktokerka.

SPAVAM NA 30 KG ZLATA I DRAGOG KAMENJA, A ONDA ULEĆU ONI! Žena zmaj otkrila najteži trenutak nakon BEKSTVA IZ ZATVORA U GRČKOJ:

07:09

SPAVAM NA 30 KG ZLATA I DRAGOG KAMENJA, A ONDA ULEĆU ONI! Žena zmaj otkrila najteži trenutak nakon BEKSTVA IZ ZATVORA U GRČKOJ

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.