MILET JE PREMAZAO KUHINJU SVOJIH RODITELJA PUTEROM: Svuda ga je RAZMULJAO, a razlog je PRIČA ZA SEBE! (VIDEO)
Kihinja, Foto: pRINTSCREEN/TikTok/corbinmillet

DA LI JE REALAN?!

MILET JE PREMAZAO KUHINJU SVOJIH RODITELJA PUTEROM: Svuda ga je RAZMULJAO, a razlog je PRIČA ZA SEBE! (VIDEO)

Druga osoba smatrala je ponašanje tinejdžera „još jednim razlogom da nema dece“

Objavljeno:

Korbin Milet, 19-godišnjak iz Pensilvanije, uzeo je 13 kg putera od kikirikija i pažljivo ga namazao na svaku ravnu površinu u kuhinji svojih roditelja

I to sve zbog lajkova, kako tužno.

Milet je aktivan na TikTok-u, gde je prikupio skoro 300.000 pratilaca. Na svom kanalu voli da deli video snimke na kojima možete videti kako se "šali" sa roditeljima. Najnovija podvala snažno je podelila korisnike društvene platforme.

Korbin je odlučio da bi bila odlična ideja da uzme čak desetak kilograma putera od kikirikija i namaže ga po svim ravnim površinama u kuhinji njegovih roditelja. Najpre je pokazao snimak sebe „pre” sa teglom putera od kikirikija. TikToker je kasnije prikazao snimak „nakon“ mazanja putera po kuhinji, uključujući ormare, rernu, radne ploče, mikrotalasnu pećnicu, aparat za kafu, pa čak su i lampe prekrivene puterom od kikirikija.

„Sav puter od kikirikija su pojeli psi“, tvrdi Millet u video zapisu. Snimak je postao viralan, ali je izazvao diskusiju koja nije nužno bila naklonjena tinejdžeru.

„Nije me briga da li je plastična folija [ispod], promenio bih brave i dobio bih zabranu prilaska“, izjavio je jedan komentator.

Druga osoba smatrala je ponašanje tinejdžera „još jednim razlogom da nema dece“.

Pored toga što se šala ljudima učinila katastrofalnom, skrenuli su pažnju na još dva problema. Pre svega, Milet je, praveći svoju glupu šalu, protraćio mnogo hrane u vreme krize, kada mnoge američke porodice imaju problem zbog siromaštva.

Na TikToku, 19-godišnjak je objavio snimak na kome se čuje kako muškarac viče na sina, koristeći nepristojne reči.

TikToker je za Njujork Post rekao da mu je trebalo sedam sati i 13 kg putera od kikirikija da izvede "šalu". Trebalo mu je dodatnih tri do četiri sata da počisti nered. Ovo nije bio prvi put da se tinejdžer našali ovako sa svojim roditeljima.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.