MEDICINSKA SESTRA OBJAVILA SNIMAK U VRELOM CRVENOM BRUSHALTERU: Svi su GLEDALI šta radi PRED KAMERANA (VIDEO)
Medicinska sestra, Foto: Printscreen TikTok/agneezza

snimak postao viralan

MEDICINSKA SESTRA OBJAVILA SNIMAK U VRELOM CRVENOM BRUSHALTERU: Svi su GLEDALI šta radi PRED KAMERANA (VIDEO)

Jedna medicinska sestra oduševila je nešto više od milion ljudi

Objavljeno:

Posao medicinskih radnika ume da bude i te kako težak i stresan, a nekome čak i da ulepša dan. Medicinska sestra koja radi i pruža pomoć pacijentima u kolima hitne pomoći, devojka po imenu Agnes, nedavno je oduševila svoje pratioce kada se snimila u uniformi.

Na njenu harizmu, pojavu i izgled nisu bili imuni ni muškarci koje je prate na društvenim mrežama. Bili su toliko oduševljeni da su je "molili" za njenu medicinsku pomoć, čak su joj tražili pomoć "usta na usta" nakon što su je videli u uniformi.

Snimak je postao viralan, a pogladalo ga je nešto više od milion ljudi. Prelepa Agnes iz Los Anđelesa harizmatično je plesala snimajući se, dok je na sebi imala običnu belu "polo" majicu i široke pantalone koje su očigledno namenjene za posao. Čak je svoju dugu kovrdžavu kosu psutila da se viori i na taj način odavala potpunu prirodnost bez preterane šminke.

Bacite pogled na njen vreli snimak:

"Mogla bi da mi spasiš život", "„O neee, mislim da umirem, moraš da mi pomažeš usta na usta", bili su neki od komentara od strane jačeg pola kojim je Agnes sa osmehom odgovorila. I pored reči hvale i šaljivih komentara, bilo je i onih koji su joj pružii reči podrške u budućoj karijeri.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.