ČUDOTVORNA VODICA ZA BRŽI RAST KOSE: Žene poludele za ovim jednostavnim receptom!
Nega kose, Foto: Printscreen/TikTok/@skyemareewheatley

videćete promenu

ČUDOTVORNA VODICA ZA BRŽI RAST KOSE: Žene poludele za ovim jednostavnim receptom!

Ova aromatična mediteranska biljka odvajkada je poznata kao saveznik u boljoj cirkulaciji vlasišta, smanjenju peruti i podsticanju rasta kose

Objavljeno:

Duga, lepa, zdrava i blistava kosa san je svake žene. Upotreba specijalnih šampona, maski i pakovanja doprinosi da kosa izgleda onako kako želimo, a zdrava ishrana bogata mineralima i vitaminima povoljno utiče na njen rast.

Poslednjih nedelja na društvenim mrežama sve češće se pominje upotreba ruzmarina u nezi kose i kože glave. Ova aromatična mediteranska biljka odvajkada je poznata kao saveznik u boljoj cirkulaciji vlasišta, smanjenju peruti i podsticanju rasta kose.

TikTokerka @skyemareewheatley podelila je video-snimak u kom je otkrila kako priprema vodicu koja, kako objašnjava, povoljno utiče na brži rast kose.

Ruzmarin
foto: Profimedia

Sve što je potrebno za pripremu ovog prirodnog preparata je nekoliko grančica svežeg ruzmarina i voda.

U šerpu sipajte iseckane grančice ruzmarina, dodajte pola litra vode i kuvajte dok voda ne poprimi boju ćilibara. Zatim sklonite posudu sa vatre, poklopite je, ostavite da se prohladi, procedite u flašu sa raspršivačem i držite je u frižideru.

Jednom do dva puta dnevno nanesite vodicu sa mirisom ruzmarina na kosu i dobro utrljajte. Prve rezultate videćete već posle nekoliko nedelja redovne upotrebe.

(Espreso/Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.